Dodaj do ulubionych

metaliczny smak w ustach

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 00:35
czy ktoś wie czego to może być objaw?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: metaliczny smak w ustach IP: *.proxy.aol.com 07.12.04, 02:23
      cos mi sie kolacze po glowie ze to nadmiar potasu,ale nie daje sobie glowy
      uciac....
      • Gość: gość Re: metaliczny smak w ustach IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.12.04, 02:37
        Przychodzi mi do głowy niezobowiązująco zatrucie albo żółtaczka
    • Gość: NV Re: metaliczny smak w ustach IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 07.12.04, 03:23
      Sadzac po nicku do Ciebie sie to pewnie nie odnosi, ale to byl pierwszy objaw
      mojej blizniaczej zreszta ciazy! :-) :-)
    • Gość: Rokita Re: metaliczny smak w ustach IP: *.wma.east.verizon.net 07.12.04, 03:30
      Gość portalu: zbigniew napisał(a):
      > czy ktoś wie czego to może być objaw?

Niestety to bardzo poważna sprawa ale może do Bożego Narodzenia jeszcze
      dociągniesz. Z Sylwestrem bym już nie ryzykował dlatego jeśli masz wykupioną
      kartę wstępu na jakąś sylwestrową imprezę to lepiej ją odstąp komuś kto ją
      wykorzysta, bo ty raczej już nie.

• Gość: Basia Re: metaliczny smak w ustach IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 07.12.04, 07:03
      Czesto jest to skutek uboczny kuracji Metronidazolem (Flagyl).
    • Gość: aga Re: metaliczny smak w ustach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 10:58
      ja mam czasem taki posmak przy alergii (jak zjem coś co mnie uczula).
      też może być przy chorobie Barry'ego (?) jakoś tak. cierpiał na to joshep
      heller ale udało mu się wyjść z tego. poszukaj więcej bo to akurat było poważne
      schorzenie.
    • Gość: lonia Re: metaliczny smak w ustach IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.04, 11:35
      W ten sposob przypominam sobie poczatek mojej odyseji z amalgamatem.
      Od lat nie mam juz zadnych plomb amalgamatowych, ale zdrowia nie odzyskalam!
      Pozdrawiam
    • Gość: kinga Re: metaliczny smak w ustach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:33
      miałam kiedyś coś takiego, dodatkowo cały czas męczyło mnie nie gasnące
      pragnienie, miałam badania krwi, bo było podejrzenie, ze to cukrzyca, ale chyba
      po 2 tygodniach problem minął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka