Gość: zbigniew IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 00:35 czy ktoś wie czego to może być objaw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: metaliczny smak w ustach IP: *.proxy.aol.com 07.12.04, 02:23 cos mi sie kolacze po glowie ze to nadmiar potasu,ale nie daje sobie glowy uciac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: metaliczny smak w ustach IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.12.04, 02:37 Przychodzi mi do głowy niezobowiązująco zatrucie albo żółtaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NV Re: metaliczny smak w ustach IP: *.cnclrk01.pa.comcast.net 07.12.04, 03:23 Sadzac po nicku do Ciebie sie to pewnie nie odnosi, ale to byl pierwszy objaw mojej blizniaczej zreszta ciazy! :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokita Re: metaliczny smak w ustach IP: *.wma.east.verizon.net 07.12.04, 03:30 Gość portalu: zbigniew napisał(a): > czy ktoś wie czego to może być objaw? Niestety to bardzo poważna sprawa ale może do Bożego Narodzenia jeszcze dociągniesz. Z Sylwestrem bym już nie ryzykował dlatego jeśli masz wykupioną kartę wstępu na jakąś sylwestrową imprezę to lepiej ją odstąp komuś kto ją wykorzysta, bo ty raczej już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: metaliczny smak w ustach IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 07.12.04, 07:03 Czesto jest to skutek uboczny kuracji Metronidazolem (Flagyl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: metaliczny smak w ustach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 10:58 ja mam czasem taki posmak przy alergii (jak zjem coś co mnie uczula). też może być przy chorobie Barry'ego (?) jakoś tak. cierpiał na to joshep heller ale udało mu się wyjść z tego. poszukaj więcej bo to akurat było poważne schorzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonia Re: metaliczny smak w ustach IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.04, 11:35 W ten sposob przypominam sobie poczatek mojej odyseji z amalgamatem. Od lat nie mam juz zadnych plomb amalgamatowych, ale zdrowia nie odzyskalam! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: metaliczny smak w ustach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:33 miałam kiedyś coś takiego, dodatkowo cały czas męczyło mnie nie gasnące pragnienie, miałam badania krwi, bo było podejrzenie, ze to cukrzyca, ale chyba po 2 tygodniach problem minął. Odpowiedz Link Zgłoś