Dodaj do ulubionych

Cos dziwnego w gardle

IP: *.xdsl.tiscali.nl 14.12.04, 17:32
Juz od jakis 2 lat mam cos dziwnego w gardle.Jakby zalegal mi tam jakis
sluz.Nie moge swobodnie przelykac i czasami pojawiaja mi sie w ustach(tak
jakby wracaly z przelyku)takie grudki wielkosci ryzu.Mam nalot na jezyku i
nieswiezy oddech.Ratunku co to moze byc?Jak sie tego pozbyc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka31 Re: Cos dziwnego w gardle IP: 62.233.176.* 14.12.04, 18:37
      Myslę,że możesz to mieć od żołądka.Dobrze,zebys zrobiła sobie gastroskopię.
      • Gość: oki.doki Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.spine.pl 14.12.04, 19:02
        Żeby Cię niepotrzebnie nie straszyć nie powiem Ci co podejrzewam ale najlepiej
        będzie jak pójdziesz do lekarza jak najszybciej.
        • Gość: kala Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.xdsl.tiscali.nl 15.12.04, 09:08
          Nie boje sie mozesz mi powiedziec.
          • Gość: oki-doki Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.spine.pl 15.12.04, 12:46
            Słyszałaś kiedykolwiek o serku z pod napletka ?. Prawdopodobnie w wilgotnym i
            ciepłym klimacie jaki tworzy gardło rozmnożył się i stąd te grudki.
            • Gość: pipi Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 12:54
              z pod= niedouczyłeś się
              • Gość: kala Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.xdsl.tiscali.nl 16.12.04, 09:48
                ??????
                • Gość: ... Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.04, 13:34
                  jeśli masz uczuciie wracania pokarmu płynu z przełyku do gardła to jest to
                  refluks( gardło przy refluksie też nieładnie wygląda) przydałby się gastrolog
                  i gastroskopia
                  • Gość: mike Re: Cos dziwnego w gardle IP: *.xdsl.tiscali.nl 17.12.04, 08:54
                    Ja tez mam cos podobnego,pomozcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka