Gość: rafal.dominiak IP: *.newtelsolutions.com 18.12.04, 13:58 Witam Jakie macie sposoby na noworocznego kaca? Macie jakies nowe sposoby czy tradycja... Ja zostaje przy wodzie po ogorkach. Chyba,ze macie cos lepszego! Pozdrawiam Rafal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iselle Re: Sposoby na kaca?! 18.12.04, 15:27 Mnie w szkole mówiono, że Sylimarol pomaga ;) (oczywiście nieoficjalnie) Ja nigdy nie mam kaca więc nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuk Re: Sposoby na kaca?! IP: *.aine.pl 18.12.04, 15:33 kilka godzin przed imprezą zażyj trochę magnezu. co prawda alkohol będzie hmmm.... słabiej działał, ale kaca nie będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Sposoby na kaca?! 18.12.04, 23:13 Podobno 2KC jest skuteczny, a to sie lyka przed chlaniem. Kilka moich rad: chlac nie tylko wódę ale tez i wodę, skonczyc picie na godzine albo dwie przed pojsciem spac (nie isc spac z zoladkiem pelnym alkoholu), z rana pare herbat z duza iloscia cukru i cos do zarcia, sporo witaminy C... Odpowiedz Link Zgłoś
pepi_2 Re: Sposoby na kaca?! 18.12.04, 23:19 Ja piję tylko wódkę z ziemniaków nie ze zboża np.luksusowa - mniejszy kac -sprawdzone ! Zaciekawił mnie ten magnez .W jakiej postaci trzeba go łykać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sposoby na kaca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:14 Na kaca najlepszy jest umiar :) Wiem ciezko, zwlaszcza w ta jeyna noc w roku, ale czasem naprwde warto...sprawdzilam ostatnio, lepiej wypic mniej i Nowy Rok spedzic w swietnym humorze, bez kaca :)):):) Odpowiedz Link Zgłoś