Gość: Minia IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:24 czy ktos z Was mial?? Mam kilka pytan... Pozdrawiam cieplutko :-) Minia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: operacja plastyczna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.05, 22:20 A o jaką dokładnie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: operacja plastyczna IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 04.01.05, 08:31 Mam dosc duze posladki i "kola ratunkowe" na biodrach... Chcialabym sie tego pozbyc. Jest odsysanie tluszczu... jest jeszcze cos innego (korygowanie chirurgiczne) itd... na razie chodze jak we mgle, a chcialabym znalezc cos odpowiedzniego... no i wiadomo-mam mase pytan! Dziekuje Ci asiu za zainteresowanie :-) Pozdrawiam cieplutko Minia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: operacja plastyczna IP: 82.160.12.* 04.01.05, 10:36 Ja wprawdzie nie moge Ci pomoc bo nigdy nie mialam ale w jednym moze Ci pomoge. Jesli sie zastanawiasz czy zrobic operacje czy nie - to jesli ma Ci to poprawic pewnosc siebie i pokolorowac swiat - zrob to. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: operacja plastyczna IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:45 Dzieki Magdo.... W tym jest chyba najwikszy problem. Ogolnie jestem szczupla (55/56 kg przy wzroscie 169) Urodzilam synka... i nie wiem...qrcze ale przeszkadza mi to...chodze przez to w bluzkach do kolan i szerokich spodniach :- ( Mam nadzieje, ze 1-efekty beda takie jakich sie spodziewam 2-nie bede za bardzo cierpiec 3-znowu uwierze w siebie Dziekuje Magdo :-) Pozdrawiam cieplutko Minia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: operacja plastyczna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.05, 11:40 Ja miałam plastyke brzucha(usuniecie nadmiaru skory po kuracji odchudzajacej) Jeśli masz pytania,chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: operacja plastyczna IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 04.01.05, 12:47 Asiu... dziekuje Ci raz jeszcze...to moze na priva?? Oto moj e-mail platynka.iw@gazeta.pl Jezeli moglabys sie odezwac, bylabym wdzieczna... Pozdrawiam cieplutko :-) Minia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ DO ASI +++ Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:24 Widizałam zdjęcia po plastyce brzucha czy te blizny są na prawdę tak duże ? Ja się zastanawiam nad op. - też z powodu schudnięcia ogromnej ilości. Sflaczały brzuch to mało powiedziane ale wizja tych blizn ... mnie przeraża. Powiedz szczerze - czy było warto ? Czy efekt jest lepszy niż przed ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: operacja plastyczna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.05, 19:22 Do Minii-napisze na priva. Jeśli chodzi o blizny-wydaje mi sie ze to zalezy od doświadczenia chirurga,ja jestem zadowolona,mam blizne tylko w miejscu cięcia,nad spojeniem łonowym,taka dluga kreska ale bardzo,bardzo cienka.Oczywiście blizna pozostanie do konca zycia ale naprawde moj brzuch wyglądal tragicznie(schudłam 35kg),cienka kreska to nic.Miałam szczęście,trafiłam do chirurga który potrafi czynić cuda,poznałam dziewczyne ktora stracila polowe twarzy w wypadku,nie mogłam uwierzyc w to co zrobil lekarz.A jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: operacja plastyczna 04.01.05, 19:29 users.nethit.pl/forum/forum/cialo/ polecam to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:33 Asiu, blagam daj mi jakies namiary na tego chirurga, chce usunac blizny po wypadku, ale poki co trafilam na baaaardzo nieprofesjonala prywatna klinike, a szukam kogos kto nie zrobi mi wiekszej krzywdy. Bede wdzieczna za pomoc. Pzdr A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Agnieszki Re: operacja plastyczna IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.05, 21:39 Podaj priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:02 guniaczek78@gazeta.pl dziekuje baaaardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++DO ASI+++ Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:23 Możesz też mi podać namiary na tego lekarza ? Kontakt: garf_garf@poczta.onet.pl Z góry DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do asi Re: operacja plastyczna IP: *.makolab.pl / 193.28.230.* 06.01.05, 01:29 A mnie natomiast interesuje bardzo jak udało Ci się zrzucić tyle kilogramów i ile czasu to trwało? Mnie czeka podobna ilość do zrzucenia, zatem będę wdzięczna za wszelkie uwagi:)) Poza tym nie sądziłam iż po zgubieniu takiej wagi konieczna jest plastyka brzucha, gdzieś czytałam ze wystarczą odpowiednie ćwiczenia fizyczne w trakcie diety (brzuszki, rowerek itd.):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oren.ishii Re: operacja plastyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 16:49 Czy mi też mogłabyś podać namiary na tego lekarza? Mam od kilku lat bliznę, nie jest bardzo duża ale strasznie mi przeszkadza, już raz próbowałam ją usuwać laserowo, ale nie dało to efektu. Mój adres: oren.ishii@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: operacja plastyczna 06.01.05, 11:13 Gdzie robilas te operacje, w Lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: operacja plastyczna IP: *.adsl.proxad.net 05.01.05, 01:24 Mialam odsysany tluszcz z ud (gorna czesc na styku z biodrami). Pytaj. Jesli chodzi o plastyke brzucha - jestem w temacie - efekty sa rewelacyjne, o ile bedziesz miala dobrego lekarza. To najbardziej spektakularne operacje procz powiekszenia malych piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: operacja plastyczna IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:25 Mam mase pytan...ale po kolei. 1. Czy bardzo cierpialas?? 2. Po jakim czasie po operacji mozna normalnie funkcjonowac (dom, praca itd) 3. Mnie chodzi o podniesienie i zmniejszenie posladkow i-pozbycia sie "kola ratunkowego" na biodrach.... chodze jak we mgle...odssysanie wystarczy?? Czy moze operacje?? CZy w ogole mozna cos zrobic z posladkami?? 4. Jezeli chodzi o cene. Powiedz mi-czy nie wyskoczyly nagle jakies "dodatkowe" i "nieprzewidziane" koszty? 5. Mozesz jakas klinike/lekarza polecic?? Pozdrawiam cieplutko i dziekuje za cierpliwosc!! Minia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: operacja plastyczna IP: *.sm-rozstaje.pl 06.01.05, 17:02 Nie wiem ile masz lat ale w każdym wieku bez mała można skorygować wygląd bioder i okolic odpowiednimi ćwiczeniami. Mam 43 lata i chorowałam ostatnio. Po pobycie w szpitalu zostało mi tu i ówdzie nieco tłuszczyku. Wzięłam się za siebie i w ciągu 4 miesięcy nieźle wymodelowałam sobie biodra i pośladki. Pupę mam teraz wysoką i jędrną, a uda ładniejsze niż kiedykolwiek. Księgowa z mojej pracy (40 lat) też zmieniła swoją figurę. Nie uwierzyłabym, gdybym wcześniej jej nie widziała. Pomyśl o tym, może to lepsze rozwiązanie (i tańsze) od interwencji chirurga? Wytrwałości życzę Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: operacja plastyczna 07.01.05, 00:10 Czy "modelowalas" na wlasna reke, czy korzystalas z pomocy osobistego trenera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: operacja plastyczna IP: *.sm-rozstaje.pl 14.01.05, 17:20 "Podglądałam" moją księgową, a ona korzystała z porad profesjonalnego trenera w klubie sportowym. Poza tym są pisma np. Fitness. Wystarczy je przejrzeć, aby wybrać jakieś ćwiczenia dla siebie. Prz. wsz. stepper (!)-modeluje biodra i uda oraz pupę. No i brzuszki, brzuszki, brzuszki. Na mięśnie brzucha i górne ud. Dobrze działa też samba i rumba, zwłaszcza na talię. Naprawdę radzę spróbować. Pozdrawiam i życzę powodzenia. A pytanie o osobistego trenera... Chyba niezły pomysł. Na pewno nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś