Dodaj do ulubionych

Piasek na nerkach

IP: 212.160.172.* 10.01.05, 14:53
Jak się pozbyc piasku, co jeść, co pić , jakie lekarstwa, zioła. dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Piasek na nerkach IP: *.tpnets.com 10.01.05, 22:51
      Dużo niegazowanej wody mineralnej , w ogóle dużo płynów ,ale raczej nie typu
      kawa czy herbata , piwo w niewielkich ilościach , w aptece : Urosept oraz
      Fitolizyna (wstrętna pasta do rozpuszczania w wodzie ).Unikać słodyczy , kawy ,
      soli ,pokarmów zakwaszającycb organizm.A w ogóle piasek to jest pojemne pojęcie
      Dieta i leczenie zależą od tego co w sensie mineralnym tworzy ten osad ?M
    • tessg Re: Piasek na nerkach 10.01.05, 22:56
      Bardzo dobry sposób to ugotować fasolkę JAŚ i pić ten wywar.Filtruje nerki .Po
      2 tygodniach powinien być spokój a do tego pić herbatę z nasion /pietruszki/
      tej co sie sieje w ogródku
    • Gość: Ania Re: Piasek na nerkach IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.01.05, 00:22
      Urogran . Jest to preparat w granulkach. Na mnie zawsze dzialal super.
    • jacek1956 Re: Piasek na nerkach 11.01.05, 08:36
      Kiedyś miałem podobno piasek - tak wykazało badanie USG. Czasami pobolewały
      nerki. Doświadczony w temacie kolega poradził kupić kilka piw, nalać do wanny
      gorącej wody i urządzić sobie gorącą kąpiel połączoną z konsumpcją. Uwaga,
      można się utopić! Poza tym można jeść wszystko, co jest moczopędne (np. nać
      pietruszki), pić dużo dobrej, niegazowanej wody. To wszystko są metody usuwania
      piasku, jednak powód powstawania tych osadów pozostaje i po jakimś czasie od
      usunięcia pojawia się znowu. Syntetyczne nibylekarstwa pochodzące z apteki nie
      są w stanie usunąć przyczyny i nie po to zostały wyprodukowane. Poddałem się
      ziołowej kuracji oczyszczającej i od wielu miesięcy nie odczuwam dolegliwości
      związanych z nerkami. Jeżeli chcesz dowiedzieć się co to jest za kuracja pisz
      na adres: kecajkibab@poczta.onet.pl. Na forum jest zbyt wielu krzykaczy, którzy
      uważają, że są dowcipni i wiedzą najlepiej a ja nie mam zamiaru wchodzić z nimi
      w bezsensowne polemiki.
      • Gość: senior Re: Piasek na nerkach IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 11.01.05, 12:05
        Zgadzam sie całkowicie z Jackiem ale dodam że piwo nie może być zimne i musi to
        być piwo gatunkowe nie po 1.50zł
      • snajper55 Uwaga akwizytor ! 11.01.05, 14:10
        Znów akwizytor ziółek. Na glisdy ludzkie, trądzik i piasek na nerkach. Nie
        mógłbyś zając się jakąś uczciwą pracą ?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka