Dodaj do ulubionych

Co jeszcze moze pomoc? - pocenie sie!

IP: 217.153.29.* 02.02.05, 19:27
witam, mam pytanie. problem jak widac w temacie, poce sie pod pachami..i chyba
juz wszytskiego wyprobowalam, etiaxil, antidral, picie ziolek na uspokojenie,
leki homeopatyczne, tabletki uspokajajace..ale juz nic na mnie nie dziala!
znacie jeszcze jakis sposob??? a..a pocenie sie ma podloze nerwowe
z gory dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Co jeszcze moze pomoc? - pocenie sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:39
      operacja
      • Gość: Kubecek ja tez sie poce bardzo IP: 80.51.57.* 02.02.05, 20:43
        jak operacja??? Ja tez tak mam ze strasznie sie poce najgorzej jest latem i
        tez wiem bo jetsem cholernie nerwowy i to raczej porzez to. Bylem u lekarza i
        dal mi leki na usppokojecie i Milocardin nawet pomaga,ale nie w 100%. Teraz
        staram sie nie denerwowac i podchodzic do zycia z takim zapalem. Zoabczymy jk
        to bedzie
        • Gość: Doki Re: ja tez sie poce bardzo IP: *.7-200-80.adsl.skynet.be 02.02.05, 20:50
          Chodzi o sympatektomie, ale poczekaj jeszcze z operacja, to ostatnie remedium.

Ze homeopatia nie pomogla, to normalne- homeopatia nie dziala. Masz jeszcze do
          wyboru: jontoforeze i botuline.
          • kret24 Re: ja tez sie poce bardzo 02.02.05, 20:55
            Istnieje taka substancja urotropina (mathanamide), która hamuje aktywność
            gruczołów potowych. Są w aptekach dezodoranty z tą substancją, albo poproś
            dermatologa o receptę na zrobienie emulsji w aptece.
            • Gość: Kubecek Re: ja tez sie poce bardzo IP: 80.51.57.* 02.02.05, 20:59
              Tylko pamietaj ze jezeli to podloze nerwowe to taki preparat byc moze nie
              bedzie w 100% skuteczny
    • Gość: ! Re: Co jeszcze moze pomoc? - pocenie sie! IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 02.02.05, 21:06
      A probowalas sie myc?
      • Gość: takajedna Re: Co jeszcze moze pomoc? - pocenie sie! IP: 217.153.29.* 03.02.05, 12:42
        nie, nie probowalam, wiedzialam,ze o czyms zapomnialam..dzieki, kimkolwiek
        jestes uratowalas/es mi zycie, dzieki o wybawco!
        dzieki innym za (nie prostackie jak ta) wypowiedzi! a moze cos wiecej o tej
        operacji? i jonofrezie?
        pozdrawiam
        • Gość: takajenda Re: Co jeszcze moze pomoc? - pocenie sie! IP: 217.153.29.* 03.02.05, 12:46
          jontoforezie;)
    • Gość: Teresa Re: Co jeszcze moze pomoc? - pocenie sie! IP: *.net-serwis.pl 03.02.05, 13:09
      mozna wzmocnic system nerwowy odzywiajac go specjalnymi ziolowymi mieszankami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka