Dodaj do ulubionych

hydrokolonoterapia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:40
czy ktoś to miał.czyszczenie wodą jelit?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: hydrokolonoterapia IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.05, 21:25
      ja to mialam, a jakie masz pytania na ten temat?
      • Gość: gg Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:32
        jakie efekty i dlaczego się zdecydowałaś,cena i wrażenia z zabiegu?.Miewam
        problemy z jelitami zespół jelita wrażliwego.
        • Gość: gosia Re: hydrokolonoterapia IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.05, 21:43
          poszlam z ciekawosci i dla "odtrucia"organizmu. Po pierwszym zabiegu bolala
          mnie glowa i po pozniejszym jedzeniu bolal mnie brzuch. Po nastepnym uwazalam z
          jedzeniem (tylko male i lekko strawne posilki) i bylo o.k. Sam zabieg nie jest
          bolesny, jedynie jak juz jest sie "napompowanym" do konca to troche brzuch
          boli - tak mniej wiecej jak wtedy kiedy musisz isc do ubikacji. Bylam na 6-ciu
          zabiegach i pewnie niedlugo znowu sie wybiore. Cena -$55.

• Gość: gg Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:53
            55 $ za jeden zabieg czy za wszystkie? i czy miałaś w jelitach te kilogramy
            śmieci o których piszą w reklamach.
            • Gość: gosia Re: hydrokolonoterapia IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.05, 22:21
              cena jest za jeden zabieg .Po zabiegu bylam o 1kg. lzejsza i fakt faktem smieci
              bylo sporo, mimo ze wczesniej bylam w ubikacji.

• Gość: gg Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:20
                dzięki chyba sie wybiorę. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka