Gość: qq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:40 czy ktoś to miał.czyszczenie wodą jelit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: hydrokolonoterapia IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.05, 21:25 ja to mialam, a jakie masz pytania na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:32 jakie efekty i dlaczego się zdecydowałaś,cena i wrażenia z zabiegu?.Miewam problemy z jelitami zespół jelita wrażliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: hydrokolonoterapia IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.05, 21:43 poszlam z ciekawosci i dla "odtrucia"organizmu. Po pierwszym zabiegu bolala mnie glowa i po pozniejszym jedzeniu bolal mnie brzuch. Po nastepnym uwazalam z jedzeniem (tylko male i lekko strawne posilki) i bylo o.k. Sam zabieg nie jest bolesny, jedynie jak juz jest sie "napompowanym" do konca to troche brzuch boli - tak mniej wiecej jak wtedy kiedy musisz isc do ubikacji. Bylam na 6-ciu zabiegach i pewnie niedlugo znowu sie wybiore. Cena -$55. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:53 55 $ za jeden zabieg czy za wszystkie? i czy miałaś w jelitach te kilogramy śmieci o których piszą w reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: hydrokolonoterapia IP: *.lv.lv.cox.net 22.02.05, 22:21 cena jest za jeden zabieg .Po zabiegu bylam o 1kg. lzejsza i fakt faktem smieci bylo sporo, mimo ze wczesniej bylam w ubikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:20 dzięki chyba sie wybiorę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś