Dodaj do ulubionych

ORGAZM PODCZAS SNU

IP: 172.22.6.125, 212.219.143.* 12.03.01, 13:13
mam pewien problem.Od czasu do czasu przezywam orgazm podczas snu.Nie jestem
oziebla seksualnie,uprawiam seks codziennie i odczuwam przyjemnosc,problem w
tym ze nie moge osiagnac orgazmu(zdarza mi sie to bardzo rzadko),a nawet jesli
to nie jest on tak intensywny jak we snie
Obserwuj wątek
    • Gość: y Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: 195.205.248.* 12.03.01, 15:22
      to sie ciesz ze chociaz we snie.
    • Gość: K2 Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: *.gazeta.pl 12.03.01, 16:37
      To chyba nie jest problem, tylko znak, że tak naprawdę jesteś zdolna do przeżycia orgazmu, tylko nie masz
      odpowiednich warunków lub nie potrafisz się wyłączyć. Nie chcę nic prorokować, ale znam to.
      • Gość: marnix Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: 213.17.13.* 17.03.01, 00:28
        problem polega na tym ze w snie jestes calkowicie odprezona wiec latwiej
        dochodzi do orgazmu i jest on bardziej intensywny,sprobuj podejsc do seksu jak
        najbardziej odprezona i zrelaksowana-moze po 30minutowej kapieli poza tym
        jestes uprzywilejowana pod wzgledem osiagnieci orgazmu co jest niezwykle
        pozytywne
    • Gość: NephrE Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: 213.77.123.* 15.04.01, 21:02
      ja bym tak chcial - czasami to jest fajne. ale jako mezczyzna mysze potem
      posprzatac po sobie :)))))))
      • Gość: kraxa Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 23:42
        co własciwie cie niepkoi? przeciez to wspaniałe, a poza tym normalne, że orgazm
        wywołany pobudzaniem fizycznym chocby najbardziej fantastik nie moze równac sie
        z orgazmem "sterownym' przez mózg.enjoy yourself!!!
        • Gość: x Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: 172.22.6.* / *.ntyneside.ac.uk 01.05.01, 18:28
          Gość portalu: kraxa napisał(a):

&#62 co własciwie cie niepkoi? przeciez to wspaniałe, a poza tym normalne, że orgazm
          &#62
          &#62 wywołany pobudzaniem fizycznym chocby najbardziej fantastik nie moze równac sie
          &#62
          &#62 z orgazmem "sterownym' przez mózg.enjoy yourself!!!

no tak ,ale ja bym wolala go osiagnac bardziej z moim partnerem niz kiedy
          spie.trudo jest mi sie tlumaczyc w sposob "no wiesz kochanie bylo fajnie ale ja
          juz pojde spac,bo wtedy bedzie jeszcze fajniej"
          kiedys gdzies przeczytalam ze istnieje taka przypadlosc,kiedy ludzie moga
          osiagnac orgazm tylko podczas snu ,jezeli ktos sie na cos takiego natknal to
          prosilabym o informacje.z gory dziekuje
          • Gość: Artur Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: *.sasknet.sk.ca 02.05.01, 17:11
            Jakos tak podejrzewam, ze dobra technika seksualna bedziesz mogla dojsc do
            orgazmu.
            Czy twoj partner wie, ze masz klopoty z orgazmem, czy to pozostaje twoja slodka
            tajemnica?
          • Gość: L.Lilly Re: ORGAZM PODCZAS SNU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 23:36
            Ja miewam orgazm TYLKO we snie. Na poczatku nie wiedzialam nawet, ze to jest to.
            To moj samotny dramat ale nadal mam nadzieje.
            Macie racje, ze najwazniejsze jest odprezenie.
            Przy najblizszej okazji sie postaram.
            • Gość: ASIA B22 DO LILY! IP: *.devs.futuro.pl 11.05.01, 10:33
              Jestem pewna,ze jestes zdolna do przezywania orgazmu takze na jawie! Mam dla
              CIebie świetne ćwiczenie! Zacznij od zabawy sama ze sobą. Podczas kąpieli
              skieruj stumień prysznica na łechtaczkę i rytmicznie nim poruszaj. Gwarantuję
              CI,że po ok. 5 minutach będziesz cudownie szczytowała. Naucz się poza tym
              wywoływać skurcze mięśnia pochwy podczas seksu z Twoim partnerem oraz kochaj
              się w pozycji misjonarskiej to ułatwia dojście do najwyzszych rozkoszy. Poza
              tym zawsze pozostaje rytmiczne lizanie "guziczka" przez Twego mężczyznę - na
              pewno Cię doprowadzi do szczytu...tylko trwa to ciut dłużej jesli nie jesteś
              odprężona...
              Pozdrawiam i życzę miłych przeżyć!
              • Gość: mesco Re: DO LILY! IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.01, 11:00
                takze zakup dildo pomoze co nie co

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka