Gość: Krysia IP: 213.17.249.* 14.03.05, 09:29 juz 6 miesiac mam okres co 10 dni. W dadatku te miesiaczki sa bardzo bardzo bolesne. Jakie sa przyczyny takiego stanu? Bardzo sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: CYKL TRWAJACY 20 DNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 09:58 Tez tak mam al u mnie to pozostalosc po tym jak przez prawie 3 lata nie mialam okresu przez odchudzanie i cala reszte,teraz tez mam tak.Ale tez nie bylam u lekarza,u mnie to skutek stylu zycia..moze u Ciebie tez?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: CYKL TRWAJACY 20 DNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:12 To mogą być mięśniaki - powinnaś iść do ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_70 Re: CYKL TRWAJACY 20 DNI 14.03.05, 13:56 dziewczyno, koniecznie idź do ginekologa!!! bezwzględnie!!! nie rozumiem, jak po tylu miesiącach takich niepokojących objawów mozna z tym zwlekać! :/ mięśniaki to jedna z możliwości, jest jeszcze prawdopodobieństwo innych nieprawidłowości - nie zwlekaj z pójściem do lekarza! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANGA Re: CYKL TRWAJACY 20 DNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:32 Moze to być endometrioza albo polip albo kilka innych "cudów". Z takim problemem należy iść do lekarza a nie pytać laików na forum internetowym. Mozesz dochlapac sie niepłodności albo problemów nowotworowych jeżeli nadal bedziesz czekać. Gdy raz dostałam miesiaczke po 14 dniach od poprzedniej natychmiast o godz. 20 wieczorem pobiegłam do lekarza i nastepnego dnia wylądowałam już w szpitalu. Tylko wybierz sprawdzonego, dobrego lekarza, który przyjmuje w szpitalu i od razu (ewentualnie) bedzie mógł Cię położyc na oddział. Zdecydowanie odradzam wszelkie państwowe, darmowe przychodnie, gdzie niestety jest duza szansa że trafisz lekarza z niewielką wiedzą, który niewłaściwie podejdzie do prblemu. Idź prywatnie - NATYCHMIAST!! Wiem, ze sie boisz, ale ryzykujesz coś co jest najważniejsze- zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01 Re: CYKL TRWAJACY 20 DNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:38 no, nieźle a długo jeszcze się tak będziesz bała i zadawała pytania na forum? gdyby głupota miała skrzydła, to latałabyś jak gołębica! PS 5 miesięcy temu powinnaś była pójśc do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś