Dodaj do ulubionych

Ból szczeki za uchem

IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 25.03.05, 17:20
od jakiegos czasu przy ziewaniu lub dotyku odczuwam ból szczeki za uchem,mam
zawroty głowy. stwierdzono równiez zwyrodnienie kregu szyjnego, czy to może
być od tego?moze ktoś wie cos na ten temat
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Ból szczeki za uchem IP: *.3vnet.pl 25.03.05, 19:22
      Elu ja tez tak mam,ale u mnie boli mnie szczeka dretwieje mrowieje i wogole
      cala twarz z przewaga strony lewej.Mam zwyrodn. kregoslupa dyskopatie
      wielopoziomowa i zaburzenia neurologiczne idace do glowy i na rece.Opisz
      dokladniej ten bol ,aha o zawrotach moglabym pisac dlugo ,a masz zaburzenia
      rownowagi ?
      • Gość: ela Re: Ból szczeki za uchem IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 25.03.05, 21:42
        nie, zaburzenia równowagi nie mam, zawroty połaczone czasem z kołataniem serca,
        czasem pojawia sie mrowienie głowy a czasem ból z tyłu głowy,odczuwam równiez
        jakby wypieki lewego policzka. Czasami po godzinie mija a czasami trwa dłuzej,
        przez pół dnia.
        • Gość: Magda Re: Ból szczeki za uchem IP: *.3vnet.pl 26.03.05, 19:06
          U mnie zaczym postawiono mi diagnoze przeszlam laryngologa ,stomatologa,
          pozniej za jakis czas od poczatku ,znow wizyty u tych samych specjalistow.A o
          neurologu nie wspomne kilku ich przeszlam ,wykluczali ,kazdy mowil ,ze wszystko
          ok.Ze to przeczulica skory itp. Tak samo mialam wypieki na policzkach i nawet
          bylam u dermatologa,Zaden krem mi nie pasowal ,wtedy myslalam ,ze to moze kremy
          daja jakies uczulenie.Ale dziwne ,Bambino ,Nivea.Zaczelam stosowac kremy
          alergiczne ,bez rezultatu.Pozniej ,gdy dostalam silnych zawrotow glowy[a mialam
          je czesto z remisjami],bol i sztywnosc karku,silny bol glowy trafilam znow do
          neurolog ,ktora po zbadaniu ,kazala mi zrobic przeplywy doglowowe prywatnie.A
          mogla dac na kase.Poszlam do innej neurolog[biorac skierowanie nastepne na
          konsultacje],ktora widzac moj stan zrobila i okazalo sie ,ze przy skretach
          glowy mam niedotlenienia.A wtedy mialam juz problemy z wymowa i wszystkie te
          dolegliwosci co wyzej.Pozniej rezonans szyjnego ,Emg rak, tomograf
          ledzwiowego.Trafilam na wspaniala doktor i lecze sie.Te pieczenia twarzy
          mrowienia sa juz w miejszym stopniu ,wiem ,ze u mnie zmiany poszly daleko ,ale
          widzisz ,zaden lekarz juz nie powie i postawi innej diagnozy ,mam czarno na
          bialym.Moze wyciagniesz jakies wskazowki dla siebie i trzeba byc cierpliwym i
          upartym.Zycze Ci Wesolych i Zrowych Swiat i zebys trafila na lekarza ktory Ci
          pomoze z postawieniem diagnozy.
          • Gość: ela Re: Ból szczeki za uchem IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 26.03.05, 20:05
            Bardzo dziekuje ze odezwałas sie, mysle ze troche pomogłaś mi, po swietach sie
            odezwe, Zycze również Miłych świąt w gronie najbliższych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka