Dodaj do ulubionych

BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:((((

IP: 81.219.113.* 04.04.05, 15:45
sorry,przez pomylke sie wyslalo :) a teraz do rzeczy, mam problem od wczoraj,
zaczęła mnie bolec pacha,wyczułam małą kuleczkę, i to właśnie ona mnie
boli.Byłam u lekarza, stwierdzil ze to od antyperspirantu:/ zapisał fastum
zel...zdziwilam sie bardzo jego diagnozą, mzoe mial ktos podobny problem?
dziekuje za wszelkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • habitus Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( 04.04.05, 16:05
      To może byc powiększony węzeł chłonny. Nie denerwuj się, rak nie boli. A to
      zgrubienie zdaje się, boli :)
      • Gość: bea Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:15
        odstaw antyperspirany i pigułki anty albo zmien na inne
    • Gość: Konwalia Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: 81.219.113.* 04.04.05, 16:19
      Tak ,boli to zgrubienie. tabletek anty. nie biorę, a antyperspirant uzywam od
      paru miesiecy ten sam;//
    • Gość: MOL333 Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: *.it-net.pl 04.04.05, 17:31
      Odsyłam cię na 5 stronę tego forum do postu pt. "RUCHOME GUZKI POD PACHĄ" Ktoś
      poruszał ten sam problem. Dałam mu na ten temat obszerną odpowiedź. Pozdrawiam
      • Gość: Konwalia Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: 81.219.113.* 04.04.05, 17:49
        Tytul brzmi "ruchome guzki pod szyja" ale i tak pojawia mi sie napis, ze
        widomosc zostala skasowana:( Mimo wszystko dziekuje za zainteresowanie...
        • Gość: maja Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 17:53
          Nikt nie usunął, ten wątek nie jest skasowany, a guzki dotyczą mnie
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22&s=5
          • Gość: Konwalia Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: 81.219.113.* 04.04.05, 18:02
            Dziekuje serdecznie:*pozdrawiam.Mam nadzieje, ze zwalcze jakos te kuleczke-
            guzka.A ta diagnoza lekarza jest troche dziwna , nie uwazacie??
    • kol.3 Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( 04.04.05, 19:07
      Miałam kiedyś coś podobnego (nie wiem czy chodzi o to samo). Poszłam do
      chirurga, bo bolało i było bardzo niewygodne, jak duży koral, wyciął mi to pod
      zamrożeniem i po bólu. Było to o ile pamiętam na tle przeziębieniowym ale nie
      chcę zmyślać.
      • Gość: konwalia Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: 81.219.113.* 04.04.05, 19:40
        o matkoooo nawet nie starsz mnie...zyje nadzieja ze zejdzie samo:(
    • kolegadryndryn Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( 04.04.05, 22:33
      Mialem dokladnie to samo i tez od antyprespirantu, lekarz powiedzial jesli sa
      tylko pod jedna to nie ma strachu, bolalo jak jasna cholera, po zastosowaniu
      lagodniejszego srodka "przeciwpotnego" ustapilo.
    • nnike Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( 05.04.05, 01:45
      Nigdy w życiu nie zastosowałabym antyperspirantu. Jego zadaniem jest hamowanie
      wydzielania potu, a wydzielanie jest fizjologiczną funkcją organizmu. Powinni
      zabronić ich produkcji!
      Wystarczy się myć i stosować dezodorant zapachowy, nie blokujący potu.

Fastum jest preparatem rozgrzewającym i wpływającym na ukrwienie, a tym samym
      na likwidację zastoin. Możesz spokojnie go zastosować.
      • pia.ed Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( 05.04.05, 09:08
        Pod pachca moze byc kaszak, ale zeby powstal od deodorantu czy antypespirantu???
        Od tych produktow jesli zawieraja alkohol mozna dostac tylko zapalenia skory.
        • nnike Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( 05.04.05, 18:23
          Można, jeśli zablokuje gruczoł potowy! Antyperspirant temu służy, pisałam wyżej.
    • Gość: aga Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: *.cho.vectranet.pl / 213.77.105.* 05.04.05, 20:22
      Też to miałam kilka miesięcy temu. Byłam z tym u gina i powiedział, że to od
      anytperspirantu. Żeby tego nie ruszać a samo zejdzie. I faktucznie miał rację.
      Miałam świeżo ogoloną pachę i nasmarowana perspirantem i coś musiało się
      przytkac. Po kilku dniach samo zniknęło.
      • Gość: Twitti Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: *.acn.waw.pl 05.04.05, 20:27
        A ja mam taka malutka kulke tez pod pacha ale bliżej piersi.robilam sobie usg
        ale lekarz stwierdzil ze to jakis "tłuszczak" czy cos takiego. Minal rok a ja
        nadal to mam. czasami troszke boli,ale zadko. Czy to moze być cos powaznego?
        Chyba powinnam isc jeszcze raz to skontrolowac...
        • Gość: kinga Re: BOLĄCA MAŁA KULKA POD PACHĄ,POMOCY:(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:34
          Skontroluj tym bardziej,ze usg sutkow powinno byc powtarzane co rok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka