Gość: nemo_23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 21:59 co może być przyczyną obecności krwi w kale podczas wydalania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nemo_23 Re: krew w kale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:21 a cóż to za stwór? i czym to się leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: krew w kale 06.04.05, 22:23 chyba żartujesz? naprawdę nie wiesz??? no, to miłej lektury szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=hemoroidy serwisy.gazeta.pl/zdrowie/2,51172,,,,2644039,P_CHOROBY.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo_23 Re: krew w kale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:31 <hmmm> kiepsko... trochę to krępujące, ale zdrowie oczywiście najważniejsze. Mam 23 lata, sporo sie ruszam (capoeira, rower latem), odżywianie też ok, a tu takie paskudztwo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: krew w kale 06.04.05, 22:37 e tam, kolejna choroba cywilazcyjna ale idź do lekarza, zeby to potwierdzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo_23 Re: krew w kale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:56 pierwszego kontaktu, czy od razu jakis specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: krew w kale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:35 To nie muszą być hemoroidy. Może być coś z jelitem grubym. Ja też mam ten problem... Odpowiedz Link Zgłoś
donia78 Re: krew w kale 07.04.05, 08:48 Witam, nie chcę straszyć, ale ostatnio widziałam program w telwizji na te temat. Musisz szybko się zgłosić do lekarza, przyczyn może być wiele, a nie leczenie może nawet doprowadzić do raka jelit. Proszę idź do lekarza, nie bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: krew w kale IP: *.autocom.pl 07.04.05, 08:52 jejejej - jak Ty się tyle lat uchowałes (aś;) w nieświadomości???:))) No nic - ja mam 22 lata i też zachodzę w głowę jak to się stalo. Tu jest dobrze poprowadzony wątek, bo pewnie trochę rozwieje wątpliwości. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=22131220 Ale tak czy inaczej leć do lekarza - proktologa albo ewentualnie gastrologa - też pomoże. Ja niepotrzebnie się męczylam, a tak przynajmniej mam pewność co mi dolega i mogę leczyć, bo ta kuracja się ciąąągnie, więc nie zwlekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo_23 Re: krew w kale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:08 Dzięki za rady. Ale mam nadzieję, że to jest całkowiecie w wyleczalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: krew w kale IP: *.autocom.pl 08.04.05, 00:01 No jeśli to hemoroid i szybko się zgłosisz - nie będziesz czekać jak ja głupia prawie miesiąc to nawet dosyć szybko można coś z tym zrobić - niestety trzeba bardzo dbać o siebie, bo wracają jak bumerang. No ale idz do lekarza, bo tak po wskazówce, że to krew w kale to może być tysiąc innych rzeczy (nawet mniejszych pierdół:) Odpowiedz Link Zgłoś