Gość: marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzena Re: złe wyniki badań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:24 przepraszam za szybko wcisnęłam enter Dzisiaj odebrałam wyniki mojej rocznej córki i czy kotoś mi może powiedzieć co znaczy: MONO-0.028 MONO-0.392 to jest poniżej normy( 2.0-7.0) co to może znaczyć czy to coś poważnego? Bardzo prosze o szybką odpowiedz gdyż bardzo się martwie a do lekarza dopiero w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: złe wyniki badań 09.04.05, 11:56 Nie martw się:) Obniżenie ilości monocytów (MONO), szczególnie, gdy podawany wynik otrzymywany jest w wyniku pomiarów komputerowych nie ma znaczenia diagnostycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: złe wyniki badań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:38 Nie martw się w książce "Czy jesteś zdrowy" znalzłam tylko - stany i choroby przy których występuje podwyższenie MONO, a o obniżeniu nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś