Gość: MIKI IP: 62.233.169.* 23.06.02, 14:23 CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ivana Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: *.ppp.get2net.dk 23.06.02, 15:36 plucz citroseptem i wypij tez 10 kropli na sok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TABU Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: *.telia.com 23.06.02, 15:50 Przeplocz gardlo woda z sola.Jak pijesz bardzo zimne piwo dodaj szczypte soli,nie poczujesz ,a nigdy nie przeziebisz gardla.Jezeli uprawiasz milosc francuska dotyczy obojga partnerow,to myjcie sie uczciwie przed zabawa,a jezeli pozniej dostales bolu,to jeden z partnerow posiada bakterie,ktore trzeba zlikwidowac,udaj sie do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malkont Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: *.tpnet.pl / 80.48.252.* 24.06.02, 00:32 Gość portalu: MIKI napisał(a): > CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? Brzytwą??? Pozdrawiam, Malkontent... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? 24.06.02, 09:46 Może nie tyle wyleczyć, co na jakis czas pozbyc się przykrych objawów - ja to stosuje od lat jak mam przed sobą śpiewanie, a gardło mi siada: najpierw bierzesz sobie syropek dla dzieci z paracetamolem - dużą łyżkę a potem rozgryzasz 1-2 kapsułki Oeparol (do nabycia w aptece lub sklepach z ziołami) - to jest olejek z wiesiołka. Mnie to pomaga i potem mogę pracować gardłem przez 2-3 godziny bez większego problemu. Niemniej zawsze potem trzeba się solidnie wziąć za leczenie. Uwaga na wszystkie "cudowne" tabletki do ssania - na ogół paskudnie wysuszają śluzówkę co tylko może spotęgować dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania m. Re: CZYM WYLECZY&# 262; BÓL GARD&# 321;A W SPOSÓB B&# 321;YSKAWICZNY ? IP: 145.92.44.* 26.06.02, 15:01 jesli nie jest to stan chroniczny, to sprobuj tantum verde w sprayu. mi od lat nic tak nie pomoglo, jak wlasnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: 195.117.149.* 27.06.02, 12:47 ugotuj ziemniaki w mundurkach,dwa zjedź z czosnkiem i jogurtem,albo masłem,pozostałe rozgnieć,zawiń w folie,folie w ręcznik i przyłóż na szyje,potrzymaj aż wystygną stary sposób babci ale sprawdzony Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? 27.06.02, 13:23 Szybki sposób: Tantum Verde w sprayu i dodatkowo do płukania Gargarin, to naprawdę działa! Odpowiedz Link Zgłoś
grdsn Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? 02.07.02, 19:04 Gość portalu: MIKI napisał(a): > CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? Bol gardla nie przychodzi blyskawicznie jest wiec mala nadzieja ze odejdzie blyskawicznie. To jest wynik twojej dlugiej pracy nad organizmem, przymuszales go do zlej diety, to ci odpowiedzial (jezeli to nie jest inna bardziej zaawansowana choroba). Na pierwsza pomoc utrzyj imbir (swiezy) albo daj sproszkowany z miodem, zjadaj po pare lyzek dziennie. Imbir przeciwdziala bakteriom, ktore sie tam moga rozwijac jak tez poprawia ogolnie trawienie. Miod tez dziala oczyszczajaco na organizm. Powodzenia ale jak boli gardlo to to jest nastepstwo a nie przyczyna, twoj organizm daje ci znac ze cos z nim nie tak postepujesz, bol to jest oznaka czegos. Pomysl o tym i zacznij szanowac swoj organizm, powinien ci jeszcze na troche wystarczyc zanim przesiadziesz sie na inny.....powodzenia. O. Odpowiedz Link Zgłoś