Dodaj do ulubionych

CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ?

IP: 62.233.169.* 23.06.02, 14:23
CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ivana Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: *.ppp.get2net.dk 23.06.02, 15:36
      plucz citroseptem i wypij tez 10 kropli na sok.
      • Gość: TABU Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: *.telia.com 23.06.02, 15:50
        Przeplocz gardlo woda z sola.Jak pijesz bardzo zimne piwo dodaj szczypte
        soli,nie poczujesz ,a nigdy nie przeziebisz gardla.Jezeli uprawiasz milosc
        francuska dotyczy obojga partnerow,to myjcie sie uczciwie przed zabawa,a jezeli
        pozniej dostales bolu,to jeden z partnerow posiada bakterie,ktore trzeba
        zlikwidowac,udaj sie do lekarza.
    • Gość: Malkont Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: *.tpnet.pl / 80.48.252.* 24.06.02, 00:32
      Gość portalu: MIKI napisał(a):

> CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ?

Brzytwą???

Pozdrawiam, Malkontent...
    • miriam_73 Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? 24.06.02, 09:46
      Może nie tyle wyleczyć, co na jakis czas pozbyc się przykrych objawów - ja to
      stosuje od lat jak mam przed sobą śpiewanie, a gardło mi siada: najpierw
      bierzesz sobie syropek dla dzieci z paracetamolem - dużą łyżkę a potem
      rozgryzasz 1-2 kapsułki Oeparol (do nabycia w aptece lub sklepach z ziołami) -
      to jest olejek z wiesiołka. Mnie to pomaga i potem mogę pracować gardłem przez
      2-3 godziny bez większego problemu. Niemniej zawsze potem trzeba się solidnie
      wziąć za leczenie. Uwaga na wszystkie "cudowne" tabletki do ssania - na ogół
      paskudnie wysuszają śluzówkę co tylko może spotęgować dolegliwości.
    • Gość: ania m. Re: CZYM WYLECZY&# 262; BÓL GARD&# 321;A W SPOSÓB B&# 321;YSKAWICZNY ? IP: 145.92.44.* 26.06.02, 15:01
      jesli nie jest to stan chroniczny, to sprobuj tantum verde w sprayu. mi od lat
      nic tak nie pomoglo, jak wlasnie to.
    • Gość: kacha Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? IP: 195.117.149.* 27.06.02, 12:47
      ugotuj ziemniaki w mundurkach,dwa zjedź z czosnkiem i jogurtem,albo
      masłem,pozostałe rozgnieć,zawiń w folie,folie w ręcznik i przyłóż na
      szyje,potrzymaj aż wystygną
      stary sposób babci ale sprawdzony
      • flora1 Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? 27.06.02, 13:23
        Szybki sposób: Tantum Verde w sprayu i dodatkowo do płukania Gargarin, to
        naprawdę działa!
    • grdsn Re: CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ? 02.07.02, 19:04
      Gość portalu: MIKI napisał(a):

> CZYM WYLECZYĆ BÓL GARDŁA W SPOSÓB BŁYSKAWICZNY ?

Bol gardla nie przychodzi blyskawicznie jest wiec mala nadzieja ze odejdzie
      blyskawicznie. To jest wynik twojej dlugiej pracy nad organizmem, przymuszales go
      do zlej diety, to ci odpowiedzial (jezeli to nie jest inna bardziej zaawansowana
      choroba). Na pierwsza pomoc utrzyj imbir (swiezy) albo daj sproszkowany z miodem,
      zjadaj po pare lyzek dziennie. Imbir przeciwdziala bakteriom, ktore sie tam moga
      rozwijac jak tez poprawia ogolnie trawienie. Miod tez dziala oczyszczajaco na
      organizm. Powodzenia ale jak boli gardlo to to jest nastepstwo a nie przyczyna,
      twoj organizm daje ci znac ze cos z nim nie tak postepujesz, bol to jest oznaka
      czegos. Pomysl o tym i zacznij szanowac swoj organizm, powinien ci jeszcze na
      troche wystarczyc zanim przesiadziesz sie na inny.....powodzenia.
      O.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka