Gość: Małgosia IP: *.petrus.com.pl 13.04.05, 17:56 Co może pomóc na rozdwajające się paznokcie? Próbowałam już wszystkiego. Witaminy, odżywki, zdrowe odżywianie:-( Jestem bezradna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkax Re: Paznokcie 13.04.05, 18:03 Wiesz mam dokładnie ten sam problem.Ja stwierdziłam że chyba już nic się nieda zrobić.Może jakaś dobra dusza nam doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Paznokcie 13.04.05, 18:30 hej, tez czasem mam ten problem. Kiedyś miałam często. W tej chwili łykam wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami i mikroelementami. Nie pamiętam z jakiej firmy, ale nie znanej. W zielonym kartonowym opakowaniu jest 50 kapsułek przeźroczystych z ciemnozielonymi granulkami. Dla mnierewelacja. Kosztują 12,60 zł. Czytałam tez na którymś z forum, że pomaga obcięcie paznokci na krótko i smatowanie na noc olejkiem rycynowym. Do kupienia w aptece za około 3 zł. poszukajcie może na forum zdrowia kobiety albo URODA. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Paznokcie IP: *.fornfyndet.se 13.04.05, 18:59 organizm nie przyswaja wszystkich mineralow,ktore dostaje w codziennym jedzeniu. Nalezy pomoc w ten sposob przejsc na wiecej gotowanego jedzenia,ale na parze.Wtedy zachowujemy wszystkie mikroelementy i mineraly i poprawa juz bedzie widoczna po paru dniach. Pzdr.Hans Odpowiedz Link Zgłoś