Dodaj do ulubionych

operacje żylaków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 05:32
Potrzebuje pomocy! Kto w Warszawie dobrze robi operacje żylaków. Podajcie
nazwiska lekarzy i miejsca gdzie przyjmują. Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:59
      Ja znam bardzo dobrego lekarza ale przyjmuje prywatnie i zabiegi rowniez
      wykonuje prywatnie w swojej klinice.
      • Gość: jak-83 Re: operacje żylaków IP: *.stnet.pl 30.04.05, 10:40
        podaj moze jakies blizsze namiary, bo nie bardzo rozumiem co to znaczy
        prywatnie. Prywatnie w swoim gabinecie czy mieszkaniu. A narzedzia moze
        strylizuje w kuchni. Przeciez do tego typu zabiegów potrzebna jest chyba sala
        operacyjna z zapleczem i odpowiednia asysta operacyjna.
        • Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:55
          Napisalam prywatnie co mialo oznaczac,ze nie pracuje w zadnym szpitalu tylko
          jak napisalam wczesniej ma wlasna klinike,w ktorej trzeba slono zaplacic za
          zabieg czy operacje.Jak bys dokladniej czytal-a to bys nie pisal zbednych
          komentarzy.
          • Gość: jak-83 Re: operacje żylaków IP: *.stnet.pl 30.04.05, 14:55
            przeciez nie pisałem zadnych zbednych komentarzy. jesli tak to odenbrałas to
            bardzo przepraszam. Mi chodzilo tylko o jakies blizsze informacje. Adres
            kliniki, ewentualna cena zabiegu. Rozumiem oczywiscie ze takie zabiegi moga byc
            wykonywane poza zakładami publicznymi, ale wiem tez ze w tej dziedzinie
            medyvcyny funkcjonuja takze pseudo lekarze którzy aby obnizyc koszty własne
            skłonni sa wykonywac takie zabiegi nawet w duzym pokoju czynszowego mieszkania.
            • Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:43
              Nie slyszalam o takich lekarzach i dlatego tak odebralam Twoj
              komentarz.Szczerze mowiac nie chcialabym podawac danych lekarza na forum a
              jezeli ktos jest takim lekarzem zainteresowany to chetnie podam namiary-prosze
              podac adres gdzie mam je wyslac
              • Gość: paweł Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:47
                Czy Twoje wiadomości dotyczą tylko lekarzy z Warszawy ??.
                Szukam sprawdzonego chirurga w Łodzi.
                • Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:49
                  Znam tylko jednego ,dobrego chirurga zajmujacego sie choroba naczyn ale tylko z
                  Warszawy.Pozdrawiam
                  • Gość: paweł Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:55
                    Trudno , muszę szukać dalej.
                    Dziękuje za odpowiedź i miłego dnia
                    • Gość: jak-83 Re: operacje żylaków IP: *.stnet.pl 30.04.05, 18:21
                      poszukuje takiego lekarza dla bliskiej osoby z rodziny. Jesli wolisz wysłanie
                      takiej informacji meilem to bede bardzo zobowiązany. Wlasnie warszawa mnie
                      interesuje. POdaje adres:
                      jak44@poczta.onet.pl
                      z góry serdecznie dziekuje
                  • Gość: szuk Re: operacje żylaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:04
                    Dziękuję za chęci, ale nie bardzo rozumiem, co złego w ujawnianiu danych
                    dobrego lekarza? Dlaczego tylko chcesz mailem mi przesłać? I zobacz wtedy
                    rzeczywiście pojawiły sę komemntarze dopatrujace sie jakiegos "lewego" biznesu
                    tego lekarza, że moze w kuchni itp. Dlatego prosze o podanie jaki to lekarz i
                    gdzie przyjmuję. Naprawde bardzo mi na tym zalezy. Ufam tylko poleceniom
                    pacjentów. Tylko jeszcze jedno - rezczywiście chcę namiarów do lekarza, który
                    przyjmuje legalnie, w dobrym miejscu, gdzie brana jest odpowiedzailność za
                    zabieg i opiekę nad pacjentem.
      • Gość: szuk Re: operacje żylaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:05
        Kingo, proszę nie znikaj, podaj jakiemu lekarzowi można zaufać w kwestii
        operaji żylaków. Proszę, bardzo mi na tym zależy.
        • Gość: kinga Re: operacje żylaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:24
          Przepraszam,ze tak pozno ale juz pisze-dr.Zoltowski-przyjmuje w Aninie
          ul.Lucerny a tel.815-47-32 i kom.607559300.Jest to naprawde bardzo dobry
          lekarz,dostalam namiary od osoby,ktorej grozila amputacja nog .Dzieki Niemu
          wcale nie doszlo do tego.Operacje na zylaki mial robiona moj ojciec i tez sobie
          chwali.Ma opinie lekarza,ktory z niemozliwego robi cuda.Polecam z czystym
          sumieniem i zycze duzo zdrowia.Kinga
          • Gość: szuk Re: operacje żylaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:10
            Bardzo dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka