nicciekawego 01.05.05, 13:11 Czy możecie mi napisać jak reagował Wasz organizm na tę tabletkę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaga Re: Diane35 IP: *.chello.pl 01.05.05, 16:19 zobacz na forum zdrowie kobiety ,to generalnie pigułka starej generacji wycofywana na zachodzie,czy mialaś badania --morfologię,krzepnięcie krwi ,fibrynogen,w jakich celach bierzesz antykoncepjca,lecznicze[trądzik?] miałaś badania hormonalne?Inaczej to wszystko jest bez sensu .Diane często prowadzi do zakrzepicy ,problemy z zyłami ,cellulit etc Odpowiedz Link Zgłoś
karolina113 Re: Diane35 01.05.05, 18:59 Hej! Jak napisała moja poprzedniczka zależy w jakim celu bierzesz Diane-35 i czy jesteś pod kontrolą lekarza specjalisty. Ja biorę już drugi rok (zespół policystycznych jajników) i czuję się dobrze. W pierwszym cyklu przyjmowania (i za pierwszym i za drugim razem, bo miałam przerwę w przyjmowania) czułam się kiepsko (mdłości), ale później już O.K. Tylko troche przytyłam, ale myślę, jednak, że to nie tylko wina tych tabletek, ale też moja (siedze za biurkiem8 godz przez cały tydzień, więc mało się ruszam, a wcale mało nie jem!). Piguły mają ten plus, że zawsze wiesz kiedy bedziesz maiła ores - nie ma czekania, niecierppliowści: Dziś? Jutro? Może za trzy dni? Zawsze masz mesiączkę tego samego dnia, a nawet w podobnych godzinach. Cera mi się troche poprawiała (ale po ok. pół roku brania) no i nadmierne owłosienie się nie nasial, ale szczerze mówiąc równiez sie nie zmnijszyło. No i działają tak samo jak tabletki antykoncepcyjne. Jednak na pewno te tabletki nie są błogosławieństwem dla organizmu...;) Maja za to atrakcyjną cenę;) Pozdrawiam Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
nicciekawego Re: Diane35 03.05.05, 18:50 Hej Karolinko! Dziękuję Ci za odpowiedź.Diane35 biorę głównie w celach leczniczych,tzn.mam torbiel na prawym jajniku 3cm.na 6 cm.no ale antykoncepcja także jest potrzebna! Męczy mnie jeszcze jedno pytanie,czy rzeczywiście pigułki te działają anty.ponieważ z tego wszystkiego co przeczytałam na forum troszkę mam wątpliwo.ści. Pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:50 Jesli bierzesz od 2 lat to zmnien lekarza, Diane nie wolno brac dłuzej niż pol roku, a obecnie rezygnuje sie z leczenia tym preparatem. Ilość hormonów zawartych w DIANE jest niebezpieczna dla zdrowia kobiety!!!! Czy lekaż który cię leczy na zespół policystycznych jajników jest endykronologiem i robił ci najpierw poziom hormonów?? Ja się dziś dowiedziałam ze mam tę przypadłość jak usłyszałam ze Evra czy cilest są złe, a dine dobre, to mem pewnaosc ze do tego lekarza juz nie pojde!!!! Odpowiedz Link Zgłoś