dzieciak2103 05.05.05, 13:11 dziewczyny co myslicie o slubie? bo ja zawsze chcialam wyjsc za maz ale teraz z kazdym dniem zastanawiam sie czy warto. moze lepiej zyc bez slubu. a jak tam u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jop Re: slub?????? 05.05.05, 13:13 U nas jest tak, że nie śmiecimy głupotami na przeznaczonych do zupełnie innych celów forach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 Re: slub?????? 05.05.05, 13:18 DZIEKUJE BARDZO ZA ODPOWIEDZ. jezeli ci sie moj temat nie podoba to nie musisz wcale pisac. wolisz pewnie pisac o glupotach jak np. straszny bol glowy , czy to rak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: slub?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:17 Zły wybór można prypłacić zdrowiem ... jest jedna odpowiedź, jak by nie zrobić zawsze będzie źle - jest takie powiedzonko z której strony bys się nie odwróciła to zawsze d.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 Re: slub?????? 05.05.05, 13:20 znam duzo przypadkow ze przed slubem wspaniale a po slubie facet sie zmienia i zaczynaja sie problemy. i trzy lata po rozwod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: slub?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 13:27 do człowieka się nie wejdzie, ale ja jednym się sugerowałam przed ślubem, że jaki ma szacunek do swoich rodziców, to taki będzie miał dla mnie. I się nie pomyliłam za bardzo, 15 lat już jesteśmy małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 Re: slub?????? 05.05.05, 13:31 NO TO SWIETNIE. 15 lat to jednak duzo. moim problemem to moj facet jak sie na niego patrze to az mi sie odechciewa. juz rok jak jestesmy razem ale watpie ze jak juz to bedzie on. zawsze liczy na mnie. prawda ze nie zle zarabiam ale on tez pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś