Gość: gosc IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 10.05.05, 15:11 Dziewczyny!Dzis moj ginekolog wypisal mi lek PROVERA 5mg na nieregularne cykle. Czy macie jakies doswiadczenia z tymi tabletkami? Czy po nich sie tyje? Powiedzcie co sadzicie na temat tego leku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasi Re: provera - prosze o opinie IP: 80.51.206.* 10.05.05, 16:34 puchniesz, i to calkiem moim zdaniem ;/ ja mialam to z powodu anoreksji-zatrzemania miesiaczki, i czulam sie strasznie duuza ;/ ogolnie to bardzo zle je znosilam, bolla mnie glowa,bylam zmeczona i bylam opuchnieta;( no ale okres od razu sie pojawil!! takze dziekuje mimo wszystko proverze;) Odpowiedz Link Zgłoś
veronique1 Re: provera - prosze o opinie 10.05.05, 18:14 Nic się nie martw! Ja z początku tez brałam to lekarstwo. Nic nie przytyłam! Wydaje mi sie,ze jest to raczej lek dobrze tolerowany przez pacjentki( mój tato jest aptekarzem:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: provera - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:44 Ja tego nie zażywałam, ale weterynarz przepisał to mojej kotce w celach antykoncepcyjnych. Efekt: przytyła bidulka jak bania, ciągle chodziła jakaś taka "rozmiauczona" i naburmuszona, rzygała no i..... w końcu zaszła w ciążę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: provera - prosze o opinie IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 11.05.05, 19:28 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś