Dodaj do ulubionych

CO SIE DZIEJE ????????

IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.05, 23:45
Od jakiegoś czasu (około 2 miesięcy) jak rzuciłem palenie papierosów mam bóle
brzucha, poniżej pępka. To tak jakby bóle mięśni. Nie cały czas. Jem jak
oszalały, brzuch mi rośnie i do tego mam gazy mna maxa. Oprócz tego wyczułem
że mam powiększony węzeł chłonny pod szczęką po lewej stronie i boli mnie
szyja (nie węzeł). Słyszałem, że są jakieś węzły powierzchniowe na szyji i
boję się że to właśnie one tak działają. Czy to może mieć związek z brzuchem?
Co się wogóle dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Delvra Re: CO SIE DZIEJE ???????? IP: 64.246.36.* 12.05.05, 01:12
      Twoj stan akurat da sie latwo poprawic zaczynaja ponownie palic.
    • Gość: locco Re: CO SIE DZIEJE ???????? IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 12.05.05, 11:26
      Z takimi objawami idzie się do lekarza a nie czeka i pyta na forum.
      Czy forum kogokolwiek uleczyło ? Czy czekając nie wiadomo na co polepszysz stan
      swojego zdrowia czy .............
      Bardzo sie dziwię , facet który palił mając non stop do czynnienia z wysoce
      szkodliwym rakotwórczym czynnikiem, mając niepokojące objawy siedzi sobie przed
      kompem opisuje, ma czas. Czy aby na pewno ?
      • dede1 Re: CO SIE DZIEJE ???????? 12.05.05, 11:52
        Idz do lekarza. A zamiast jesc jak oszalaly zajmij sie sportem. Najprostszy
        sposob to pobiegac min 30 min w pobliskim parku.
    • Gość: HELP ME Re: CO SIE DZIEJE ???????? IP: *.prz.rzeszow.pl 12.05.05, 15:25
      Byłem u lekarza, robiłem RTG klatki piersiowej, morfologię krwi, testy na HIV,
      HCV, HBV i nic. Wszystko gra. Ale jednak nie wszystko jest OK.
    • Gość: mol333 Re: CO SIE DZIEJE ???????? IP: *.it-net.pl 12.05.05, 15:56
      Cześć. Według mnie to coś w rodzaju SSSSSSSSSSSZOKU dla organizmu. Jestem tego zdania ponieważ, również kiedyś paliłam - długo i namiętnie. Pracowałam jako barmanka w pubie. Wiadomo lokal tak zadymiony, że czasami można było przysłowiową siekierę powiesić. Pracowałam i paliłam. Kiedy zaczęły się problemy zdrowotne wpadłam na pomysł żeby uwolnić się od nałogu, wrócić do dawnej formy zdrowotnej i podreperować budżet. W sumie codziennie paczka albo dwie to dużo kasy. To był 6 raz kiedy rzucałam palenie a było to 4 lutego 1994r. Do dzisiaj nie palę. Objawy miałam podobne do twoich. Dodatkowo przewlekłe zapalenie spojówek przez ponad 1 rok. Dalej pracowałam w pubie a organizm pobierał dym przez śluzówki oczu. Nieodpowiednie było to miejsce ale ja się straszliwie zawzięłam. Kiedy dopadał mnie głód a nie było klientów zamykałam interes i biegłam do sklepu po górę jedzenia. Po miesiącu zapisałam się na aerobic i siłownię. Zostałam tam przez następne 11 lat aż do dnia kiedy zaszłam w ciążę. Dzisiaj jestem szczęśliwa i dumna z siebie. Jeżeli dajesz radę to wytrwaj w postanowieniu. Weź się za jakiś sport. Początek abstynencji nikotynowej jest bardzo ciężki. Jeżeli badania są ok. daj sobie spokój z dociekaniem. Teraz Twój organizm będzie się powoli odtruwał. Twoje odczucia i dyskomfort organiczny związane są z tym procesem. Ostatnie odtrują się płuca za 6 lat. Życzę powodzenia i wytrwałości. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka