kaska96 28.07.05, 19:45 Wie ktoś może czy jest jakiś operacyjny sposób albo może ktoś zna jakieś kosmetyki na to żeby zmniejszyć zakola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcakala Re: zakola 28.07.05, 19:55 Skuteczny jest preparat o nazwie Lioxon, słabszy bez recepty, mocniejszy niestety nie. Skuteczny, ale tylko przy dokładnym przestrzeganiu procedury użytkowania, tzn. trzeba stosować konsekwentnie i długo wmasowywać. Efekt nie za szybko i niestety po odstawieniu łysienie wróci. Inna metoda, to leki, które blokują pewne receptory dla testosteronu, który odpowiada za łysienie. Tylko na receptę i także działa dopóki się stosuje. Na inne specyfiki nie radzę marnować pieniędzy. A poza tym łysy mężczyzna jest bardziej nagi w łóżku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska96 Re: zakola 28.07.05, 20:35 mcakala ale chodzi o to, że ja tam włosów nigdy nie miałem czy po Lioxonie zaczną mi rosnąć Odpowiedz Link Zgłoś
mcakala Re: zakola 28.07.05, 20:41 O, to raczej nie zaczną, bo pewnie nie ma tam cebulek. Odpowiedz Link Zgłoś
mosik Re: zakola 28.07.05, 21:02 Wejdź na stronę www.lysienie.info.forum Tam możesz sporo dowiedzieć się o metodach. Najbardziej skuteczna - przeszczep. Odpowiedz Link Zgłoś
3mu Re: zakola 28.07.05, 22:06 co to komu przeszkadza????? zbedny wydatek a to zadna choroba, lepiej zadbaj o to co jest w glowie a nie na. Odpowiedz Link Zgłoś