Gość: Jerzy IP: *.tnt3.adl1.da.uu.net 20.08.02, 17:19 Ciekawy jestem opinii osób które używały peruwiańską mace, czy faktycznie tak wspaniale działa jak o niej piszą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alka Re: Maca z Peru IP: *.oc.oc.cox.net 21.08.02, 07:38 A co o niej pisza i jaka jest oryginalna nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Maca z Peru -- do Jerzego IP: *.oc.oc.cox.net 23.08.02, 00:21 No,i co z ta maca i gdzie o niej tak dobrze pisza? To nieladnie zaczac watek i nie odpowiadac na pytania( Ciekawosc mnie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Maca z Peru -- do Jerzego IP: *.tnt1.adl1.da.uu.net 23.08.02, 17:17 Przepraszam, ale czasem zdarza się dzień bez internetu. jest wiele adresów internetowych z opisem maki ( po angielsku maca), jedną z nich (po angielsku) jest allaboutmaca.dreamstation.com/. Po polsku można znaleźć coś w www.vilcacora.com W skrócie na temat maki: może pomóc w syndromie chronicznego zmęczenia, osteoporozie, kobietom w okresie menopauzy (zamiast kuracji hormonalnej), w niedomaganiach tarczycy, jako środek na zwiększenie energii a także jako afrodyzjak. Ja osobiście znam jedną osobę, która powstrzymała postępy osteoporozy a nawet zwiększyła gestość kosci poprzez kurację maką. Odpowiedz Link Zgłoś