polski.szlachcic 31.08.05, 16:27 Od jakiegos czasu pojawily mi sie na skorze takie czerwonawe "kolka" cos jak po przypaleniu papierosem...co to moze byc? jest ich kilka na rece.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski.szlachcic Re: Pytanie dermatologiczne 01.09.05, 13:07 Czy to moze byc rozowy lupiez ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pablowa Re: Pytanie dermatologiczne 01.09.05, 13:32 skoro masz to na ręce to raczej nie. ja sama miałam coś takiego pod brodą i byłam z tym u lekarza- kobieta była nieco zdumiona w sumie nie mniej ode mnie ale stwierdziła że to może jakaś zmiana grzybicza czy coś z tych rzeczy, a że chodzę często na basen to nie protestowałam, bo nie miałam zielonego pojęcia skąd to mogło się wziąć. w końcu dostałam maść clotrymazolum ziaji i w razie gdyby nie zeszło skierowć się do dermatologa miałam. zeszło, u dermatologa nie byłam. po tym dla mnie osobiście dziwnym przypadku spotkałam się z tymi kółkami jeszcze dwa razy- moja kumpela miała na kolanie(nie widziałam osobiście) i znajomy znajomego- to widziałam- wielkość ta sama tylko lokalizacja nieco inna. jak się czegoś nowego dowiesz to daj znać,ok? Odpowiedz Link Zgłoś