Dodaj do ulubionych

CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA??

IP: *.starnet.pl 25.04.01, 15:37
MAM 19 lat i jestem 100% mezczyzna. Denerwuje mnie
tylko nadmierne owlosienie na moim ciele, gdyby nie
ono bylbym w 100% zadowolony ze swojego wygladu
czy zna ktos jakis SKUTECZNY sposob na stale pozbycie
sie wloskow??
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.sasknet.sk.ca 25.04.01, 16:41
      Oparz sie na calym ciele. Na oparzonej skorze wlos nie wyrosnie :-)
      • Gość: mesco Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 19:08
        tylko depilacja laserowa, ale to kosztuje
        • Gość: Artur Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.sasknet.sk.ca 25.04.01, 19:15
          Ta depilacja laserowa to wlasnie rodzaj parzenia skory.
          • Gość: M Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.starnet.pl 27.04.01, 12:14
            czy da sie ta depilacja laserowa obfite owlosienie z torsu zlikwidowac?
            • Gość: ciekawy Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.library.uu.nl 27.04.01, 13:09
              i ile to kosztuje?
              • Gość: mesco Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 17:21
                o ciekawy tez ma owlosiony tors! na pewno ladnie z tym torsem wygladasz, no ale
                cóz nie dla psa kielbasa?
                Cen nie pamietam, radzilbym sie dowiedziec najpierw w Polsce w gabinetach
                kosmetycznychw wielkich miastach, anonimowo, telefonicznie.
                Na zachodzi jest drozej, bo i godzina pracy jest lepiej platna.
                Placi sie za zabieg - 1 godzina okolo DM 150.
                Trudno powiedziec ile zabiegow potrzeba 10 , 20 ?
                Zalezy to od wlosów i pigmentu skóry orza powierzchni owlosienia.
                Bardzo jasna skóra dobrze przyjmuje promienie, jak i czarne, miekkie, wlosy
                Pecha maja ci z blond owlosieniem oraz ze smagla cera.
                Wlosy wyrastaj potem jeszcze pojedynczo, takze nawet po kilku miesiacach musi
                sie zrobi jeszcze jeden - dwa zabiegi
                wiem dokladnie bo bylem raz na takiej bezplatnej poradzie.
                mozna tez i spytac sie telefonicznie.
                jest tez i najnowsza metoda z odpowiednia lampa, ale nie weim nic dokladniej,
                jestem swiezo po przeprowadzce i nie wiem gdzie mam te notatki i www. adresy.

Wyrywanie woskiem czy elektroliza jest bardzo bolesne i nie dlugotrwale.
                kosztuje kilkaset marek.

Pozdrowienia

• Gość: Artur Re: CZY JEST SPOSOB NA POZBYCIE SIE OWLOSIENIA?? IP: *.sasknet.sk.ca 27.04.01, 17:28
                  Ciekawy, widzisz, nie mozna byc na raz pieknym i bogatym.
                  • Gość: ciekawy Re: CZY JEST SPOSOB NA...-do mesco i Artura IP: *.library.uu.nl 27.04.01, 21:07
                    tak mesco nie dla psa kielbasa,ale musze przyznac ze
                    podoba mi sie Twoja szczerosc(nie tylko przy tej
                    wypowiedzi)co do Artura to problemem jest to ze ani nie
                    jestem piekny ani bogaty.z pozdrowieniami ciekawy
                    • Gość: mesco Re: do CIEKAWEGO IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 16:45
                      jezeli jestem przez osobe na poziomie pytany to i
                      odpowiadam na poziomie. Chetnie dziele sie ze swoimi
                      przezyciami oraz doswiadczeniami z zycia. Po to jest
                      to forum
                      • Gość: mesco Re: do owlosionych IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.01, 17:23
                        www.beauty-laser.de
                        niestety po niemiecku

Przeszkadza wam ogólnie meskie owlosienie ciala?
                        • Gość: M Re: do owlosionych IP: *.starnet.pl 07.05.01, 20:22
                          mi przeszkadza ze wzgledu na dziewczyny. Przy mnie powiedza ze to nic takiego a
                          za plecami- "ale malpa" albo cos w tym stylu.Przykro. Widzialem na jakiejs
                          stronie to kosztuje kilkaset zlotych taki zabieg na tors -cena kilkuset marek
                          chyba dotyczy Niemiec ? Poza tym napiszcie czy po takich zabiegach wlosy juz
                          nigdy nie odrosna.[[czy moze trzeba chodzic co pare lat..]
                          Pozdrowienia
                          • Gość: ciekawy Re: do owlosionych IP: *.library.uu.nl 07.05.01, 20:34
                            napiszcie tez czy nie ma skutkow ubocznych,np.poparzenie ciala laserem.
                            • Gość: mesco Re: do owlosionych IP: *.ub.uni-leipzig.de 07.05.01, 20:55
                              skutki uboczen nie sa znane, promienie te wnikaja tylko do kanalu wlosa i niszcza korzen.
                              Zabieg trzeba powtorzyc po kilkunastu miesiacach. Bo te malutkie wloski nie wchlaniaja promieni.
                              Jest to jedyna metoda dlugotrwala, ale jedyna skuteczna.
                              Jest to tez zabieg bardzo drogi, ale otym juz pisalem gdzies indziej,
                              ciekawy wiesz mioze gdzie ten watek jest, podaj to tu bo M na pewno jest tez zainteresowany

M napisz mi prywatnie, prosze
                              mesco@gmx.de

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka