samantaa 18.09.05, 19:01 troche sie popiło i pojadło i boje sie zeby mi nie odłozył sie tłuszcz. prosze o jakąs diete, która by oczyszciła mój organizm i pomogła poprawić metabolizm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a Re: 3 dniowa hulanka 23.09.05, 09:45 Może...spróbuj popić herbatę zieloną? Albo czerwoną? Od razu poczujesz się lepiej. Tak na "chłopski" rozum ;) zielona - ułatwia trawienie, czerwona - rozbija tłuszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.kalinski Re: 3 dniowa hulanka 26.09.05, 18:01 Cóż, jedyne co przychodzi mi do głowy to jednodniowa głodówka zdrowotna, bądź tzw. dzień sokowy - pijemy nie tylko wodę, ale również soki owocowe, warzywne, najlepiej rozcieńczone 1:1. Taki dzień to coś na kształt pokuty (oczywiście bez przesady) mającej właśnie zapobiec odkładaniu się nadmiaru tkanki tłuszczowej. Uwaga! - nie należy czegoś takiego praktykować zbyt często, gdyż zdecydowanie takie postępowanie, jeżeli wejdzie w nawyk, nie służy zdrowiu. Grozi rozregulowaniem metabolizmu. Odpowiedz Link Zgłoś