nnike 21.09.05, 08:20 ...co dalej przy typowych objawach przeziębienia? Tzn. bólu głowy, gardła i braku gorączki? Zaczęło się od pokaszliwania, a potem już gardło i katar. Rzecz w tym, że syn musi być "na chodzie", bo taką ma pracę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: Jeśli FERVEX nie pomógł... 21.09.05, 08:46 ach, ta potega reklamy od razu chemia? a gorące mleko z miodem, herbata z malinami, czosnek, tymianek? Odpowiedz Link Zgłoś
airbus340 Re: Jeśli FERVEX nie pomógł... 21.09.05, 09:21 Tabletki Sudafed/Modafen,do nosa krople Xylogel/Oxalin.Jak nie przejdize lub nie bedize wyraźnej poprawy po 3 dniach,to do lekarza. I jak najbardziej-dużo pić,herbatki ziołowe z midem i cytruyną,czosnek na noc, cerutin, można też dołaczyć krople propolisowe-maja działąnie p/wirusowe, immunostymulacyjne i słabe p/bakteryjne i p/grzybicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kotka Re: Jeśli FERVEX nie pomógł... 21.09.05, 09:23 z własnego doświadczenia wiem,że jak Fervex nie pomoże to zaszkodzi na pewno świństwo,po którym córka miała problemy ze wzrokiem i zaburzenia równowagi też stawiam na naturalne leki Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Jeśli FERVEX nie pomógł... 21.09.05, 12:29 Fervex zażywany odpowiednio wcześnie, zwykle nam pomagał i czasem wystarczyła 1 saszetka. Tym razem widocznie było za późno. Nie wiedziałam, że może mieć takie działania uboczne. Nigdy takich nikt z nas nie doświadczył. Zawsze pomagał :) Może to uczulenie ja któryś ze składników? Odpowiedz Link Zgłoś