Dodaj do ulubionych

jak to zrobic ;) ?

27.09.05, 17:19
witam :) moim problemem jest otóż to, ze podczas brania tabletek
antykoncepcyjnych przytyłam troszke ( zwiększyło sie sadełko i wraz z nim
oczywiscie piersi ) a teraz chciała bym sie tego pozbyc w jakis łagodny i
zdrowy sposób :) wspomnę ze cwicze 5 razy w tygodniu (pośladki,zgrabną
sylwetke i płaski brzuch) po 15-20 min. :> lecz nie wiem czy to wystarczy na
zgubienie tej malej i zbednej warstwy gdyz ćwiczenia na brzuszek i sylwetkę
sa z elementami jogi i nie sa chyba az tak efektywne... moze doradzicie co
moge dolozyc do tych ćwiczen :) jakas zielona herbatka?dieta? prosze o
szczere odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • blue_a joga 27.09.05, 22:26
      Mówi się o niej, że właśnie powoduje wysmuklenie sylwetki.

O czerwonej herbacie przeczytałam, że "morduje tłuszcz" ;) Spróbuj czerwonej o
      smaku wiśni. Do wypicia. Parzysz ją kilkakrotnie (te same listki), podobnie
      zresztą jak zieloną.
      • samantaa Re: joga 28.09.05, 06:51
        nie wierze, ze przytyłas od tabletek. moja mama jest ginekologiem i wielokrotnie
        mówiła, ze od tabletek sie nie tyje. owszem zwieksza sie po niektórych appetyt,
        ale da sie na dty zapanowac a nie żrec jak świnia. no i niektóre zatrzymują wode
        w organizmie., ale ze przytyłas to tylko twoja wina
        • quba Re: joga 28.09.05, 15:14
          ależ Ty jesteś niegrzeczna i niemiła
          • samantaa Re: joga 30.09.05, 10:43
            mówie tylko prawde, bo nie lubie ludzi którzy zwalają to ze tyją a to na
            tabletki, a to na gentyke, a naprawde jedza duzo, albo niezdrowo. pozatym sama
            biore tabletki (yasmin) i owszem piersi mi urosły a co do wagi, to wachania
            drobne sa w cyklu kazdej kobiety wiec sie nie przejmuje. waze 50 kg przy 173 i
            jestem zadowolona. no moze troche zgubiłabym z ud i pupy ale zaczynam basen wiec
            dobra nasza
            • quba Re: joga 30.09.05, 12:35
              nie chodzi o to co mówisz tylko jak mówisz; życzę Ci więcej życzliwości
              pozdrawiam
              • tantam Re: joga 12.10.05, 14:14
                To skoro twoja mamusia jest ginekologiem to pewnie Ci powiedziała,że yasmin
                jako jedyny zawiera drospirenon,dziala moczopędnie i nie ma mowy o
                zatrzymywaniu wody w organiźmie tak jak przy braniu innych tebletek
                antykoncepcyjnych.Jeśli więc masz w brzuchu lub udach więcej o 3,4 centymetry z
                powodu zatrzymania się wody to jak myślisz(?) czy będzie Cię to obchodzić,że to
                woda czy wkurzysz się,że przytyłaś????Zapytaj mamusi brrrrrr
        • kassiulaa Re: joga 17.10.05, 22:57
          samantoo mimo tezo, iz twoja mam jest ginekologiem to nie ma racji. nigdy nie
          ograniczalam sie z jedzeniem i nie stosowalam zednej diety, moglam wepchac w
          siebie wszystko i nie tylam... po spozywaniu tabletek wlasnie pojawil sie taki
          problem!!!
    • artur.kalinski Re: jak to zrobic ;) ? 21.10.05, 11:31
      W spalaniu nadmiaru tkanki tłuszczowej najefektywniejsze są ćwiczenia trwające
      dłużej (powyżej 30 min) o średniej intensywności. Spróbuj zajęć z gatunku „fat
      burning” lub „aero-dance”.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka