dominika0011 04.10.05, 10:26 Czy moglby mi ktos powiedziec przez jaki czas i ile razy w ciagu dnia mozna pic Bratka?? Z gory dziekuje za podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananova Re: BRATEK 07.10.05, 18:32 a zdaje sie ze na opakowaniu jest napisane ile razy w ciagu dnia mozna pic. jesli o przerwy chodzi-ja np po 2 opakowaniach robie przerwe na jakies 2 tygodnie i wowczas pije zielona herbate zamiast ziol. Odpowiedz Link Zgłoś
starline Re: BRATEK 09.10.05, 15:33 ja pierdziele, czemu mi wczesniej nikt o tym nie powiedzial ;/ pilem bratka z torebki przez ok 8 miesiecy, czy to moze zaszkodzic ? na prace jelit ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: BRATEK 09.10.05, 16:01 starline napisał: > ja pierdziele, czemu mi wczesniej nikt o tym nie powiedzial ;/ pilem bratka z > torebki przez ok 8 miesiecy, czy to moze zaszkodzic ? na prace jelit ? Jeśli jeszcze żyjesz, to nic Ci nie będzie. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
starline Re: BRATEK 09.10.05, 16:09 zyje zyje, ale pod koniec tego mojego stosowania ziol zaczalem miec problemy z jelitami teraz MOZe troche przechodza, ale mam nadzieje ze to wroci do normy nie ? ej podtrzymajcie mnie na duchu:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: BRATEK 09.10.05, 16:21 starline napisał: > ale mam nadzieje ze to wroci do normy nie podtrzymajcie mnie na duchu:D:D Wróci. Podrażnione jelita mają prawo się buntować, ale organizm ludzki jest silny i nie takie rzeczy przetrzymuje. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika0011 Re: BRATEK 11.10.05, 00:16 Dzieki za odpowiedzi. Ale niestety na opakowaniu nie bylo napisane nic ile razy mozna go pic w ciagu dnia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: BRATEK 11.10.05, 00:38 dominika0011 napisała: > Ale niestety na opakowaniu nie bylo napisane nic ile razy > mozna go pic w ciagu dnia :/ Niestety, zioła traktowane są z lekceważeniem, także przez producentów mieszanek ziołowych. Panuje na przykład fałszywe przeświadczenie, że ziół nie można przedawkować czy że zioła nie mają efektów ubocznych. Otóż można i mają. S. Odpowiedz Link Zgłoś