Gość: Ola IP: 213.216.82.* 25.09.02, 08:58 Mam od paru dni kurcze w łydkach.łapie mnie to w nocy Jest to bardzo bolesne zwijam się z bólu.Poradżcie co zrobić by ustąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Kurcze w łydkach IP: *.internetia.opole.pl 25.09.02, 13:43 Znam to uczucie. Ale teraz przynajmniej wiem co pomaga. Musisz brać magnez i dobrze by było też potas. Są takie tabletki, które zawieraja i to i to - zdaje się Aspargin. Doraźnie zanim zaczną działać bo trzeba je brać kilka dni staraj się rozprostować noge, masować, ewentualnie pochodzić. Zobaczysz po tabletkach szybko minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Kurcze w łydkach IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 26.09.02, 22:25 Magnez, z tą różnicą że w zależności od wieku doraźnie czyli przez kilka tygodni lub zawsze czyli do zejścia z tego świata. Polecam szczególnie MAGVIT lub droższy MAGNE B6, konglomeraty w pastylkach rozpuszczalnych nie działają nadzwyczajnie, najlepiej działają pojedyńcze preparaty.Poprawa po dwóch dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Kurcze w łydkach 07.10.02, 15:32 ASPARGIN - rewelacja za 5 zl, przechodzi od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkrab Re: Kurcze w łydkach IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.10.02, 16:52 .. a nie bieżesz pigułek antykoncepcyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś