IP: 212.237.42.* 27.09.02, 12:35
troche wypadaja mi wlosy czy mam brac regaine czy raczej wziasc cos lzejszego?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: regaine IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 19:28
      Jest tylko pytanie czy łysiejesz czy może zbyt mało spożywasz witamin i dlatego
      tracisz włosy.Właściwie ocenić to powinien dermatolog,ale możesz kupić zestaw
      witamin wzmacniający włosy(w aptece Ci doradzą)naturalnym sposobem zatrzymania
      wypadania włosów jest wcieranie startego chrzanu we włosy np z żółtkiem jaja.W
      aptece natomiast możesz kupić szampon przeciw wypadaniu włósów firmy Vichy z
      dodatkiem Aminexilu.Jeżeli chodzi o Regaine to polski odpowiednik nazywa się
      piloxidil(oba preparaty zawierają ten sam składnik-minoxidil.Kuracja polskim
      lekiem kosztuje trochę ponad 20 zł miesięcznie.Innym znanym lekiem jest Dercos
      firmy Vichy za około 130 zł ,lek stosuje siś dwa razy w roku po 2 miesiące na
      jesień i wiosne.Teraz najbardziej popularnym lekiem na świecie jest Propecia
      ale miesięczna kuracja to aż 170 zł i lek mogą stosować tylko mężczyźni.Moja
      rada ,spróbuj najpierw witamin i domowych sposobów np chrzan ,a dopiero potem
      szamponu a w ostateczności Dercosa.
      Pozdrawiam
    • Gość: justy Re: regaine IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 00:44
      Regaine nie warto, bo są jego polskie kilkakrotnie tańsze wersje: Piloxidil i
      Loxon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka