shameeka 11.11.05, 10:31 ogromny bol glowy- a moze zatok?? skronie oczy i ta przestrzen miedzy oczami... nie moge sie schylac,smarkac kaslac... co teraz robic?? lekarz dzis odpada oklady jakeis cieple?? a moze leki specjalne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korowa Re: zatoki?? pomocy!!! 11.11.05, 13:16 Wyglada to na zapalenie zatok. Zażyj Ibuprom zatoki. Jeśli nie przejdzie to zrób sobie okłady z gorącej soli. Sól podgrzej na patelni i włóż ją np. do skarpetki i przykładaj na czoło. Tylko wczesniej posmaruj twarz tłustym kremem, żeby skóry nie poparzyć. A w pon. do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ewasar Re: zatoki?? pomocy!!! 11.11.05, 14:10 aptekazdrowia.pl/index.php?products=product&prod_id=175260115639 mnie pomogło to i narazie mam spokój ponad pół roku a zapalenie zatok miałam przewlekłe Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka91 Re: zatoki?? pomocy!!! 11.11.05, 14:11 Ja oprócz zapalenia zatok miałam zapalenie ucha, to bardzo częste połaczenie. Zasuwaj do lekarza, antybiotyk może okazać się niezbędny. Nie zaniedbaj tego! Wiem jaki to ból, więc ci współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: zatoki?? pomocy!!! 11.11.05, 18:07 Skarpetki koniecznie używane dwa dni przez członka rodziny. Jak już będziesz miała dość ich smrodu to przyjdź tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=34698 Odpowiedz Link Zgłoś
baabcia Re: zatoki?? pomocy!!! 13.11.05, 00:58 Euphorbium compositum S krople do nosa. Trzeba używać natychmiast jak kręci w nosie a katar sie zbliża. Jak cie dopadnie to oczywiście też. W rodzinie chorowaliśmy na zatoki i to strasznie, córka dwa razy w roku rozważała możliwość operacji i co pomogło. Od kilku lat nie miewamy zapalenia zatok a przy alergii łatwo sie załatwić. Wiem, ze tam gdzie aptekarze polecją to na katar pacjenci sobie chwala te krople. To jest lek homeopatyczny kosztuje około 20 zł i mnie pomaga. Nawet jeśli to wiara w lek pomaga to życzę wam za 20zł wystrczajaco dużo wiary. Odpowiedz Link Zgłoś