Dodaj do ulubionych

dr Cezary Michalak - CM Lim

11.11.05, 18:29
Witam, szukam opinii nt dr Michalaka, który przyjmuje m.in. w CM LIM w W-wie. Ma przeprowadzić u mnie operację nadgarstka. Lekarz sprawia dobre wrażenie, ale może ktoś z Państwa był leczony/operowany przez dr Michalaka i będzie mógł coś na jego temat powiedzieć.

dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • katerina24 Re: dr Cezary Michalak - CM Lim 12.11.05, 14:50
      Polceałabym Ci stamtąd dr Molesztaka albo Ucieklaka a o panu Michalaku to się
      nie wypowiem bo dostałabym zawału.Jesteś pewna że ta operacja jest wskazana?
      • busia5 Re: dr Cezary Michalak - CM Lim 12.11.05, 21:51
        Matko, ale mnie zaniepokoilas..... Rozumiem, ze mialas negatywne doswiadczenia z dr Michalakiem? U mnie na szczescie nic zlego sie nie stalo (jeszcze) - lekarz proponuje operacje na nadwyrezony nadgarstek (boli jak cholera, a ja mam w domu 3 miesieczny slodki ciezar do noszenia i musze miec szybko sprawne rece) - ale slyszalam ze tutaj pomoc moze blokada. Udalo mi sie zapisac na poniedzialek do dr Ucieklaka - zobacze co zaproponuje. A tak na marginesie to uwazam, ze nalezy o zlych lekarzach glosno pisac - nie chodzi mi tutaj o zadna nagonke, ale o przedstawienie faktow (np. nieudana operacja itp) ktore sprawiaja, ze mamy nie najlepsze zdanie o danym lekarzu (babki maja swoje formum dobrych i zlych ginekologow).
        Pozdrawiam
    • ew78 Re: dr Cezary Michalak - CM Lim 01.02.06, 12:30
      Nie wiem czy problem jest nadal aktualny... Ale dr Michalak operował moją
      babcię (chodziło o operację stopy) - babcia jest nadal zachwycona. A minął już
      prawie rok od operacji. Pozdrawiam
      • zyrafa46 Re: dr Cezary Michalak - CM Lim 01.02.06, 12:44
        Pewien ortopeda (szef kliniki ortopedycznej + obszerna działalność prywatna)
        mojemu bratankowi wspaniale wyleczył nóżki leczmojemu synkowi pogłębił wadę
        wrodzoną. Ech, lepiej nie mówić. Ten sam DOKTÓR spowodował, że noga znajomej
        (wtedy jeszcze dziewczynki) stała się nogą o innej długości niż ta druga. Ten
        pan już nie żyje - na szczęście dla mojego syna.
        Żyrafa

Trzeba ich podziwiać* i trzeba im patrzeć na ręce. Lekarzom.
        *Nie wszystkich, widać to zawód jak każdy :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka