Dodaj do ulubionych

Bóle nóg

02.12.05, 08:11
Witam!
Od dość długiego czasu mam kłopoty z nogami które nasiliły się w ostatnim
miesiącu. Rano gdy tylko stanę na nogi od razu odczuwam mrowienie a mięśnie
są napięte (czuję jakby za chwilę miał mnie złapać skurcz). Do tych objawów
dołączyło się nocne cierpnięcie rąk. Biorę leki na poprawę krążenia żylnego,
magnez, potas ale objawy nie ustępują.
Może ktoś ma podobne objawy i mógłby podzielić się ze mną swoją wiedzą czym
to może być spowodowane.
Z góry dziękuję za odpowiedzi:-)
Obserwuj wątek
    • lancedance tak ogólnie 02.12.05, 10:02
      Lekarz u którego byłaś na wizycie to szarlatan i oszust. Wydałaś pieniądze na
      leki, lekarz wziął kase z funduszu lub od ciebie a chora jak byłaś tak jesteś
      nadal. Jestem zwolennikiem naturoterapii ale ciężko spotkać się w jej przypadku
      z tak wielką tolerancją jak w przypadku medycyny akademickiej. Zawsze gdy
      zawodzi naturoterapia wrzuca się ją do beczki ze smołą, pali na stosie i topi w
      morzu krytyki. Dopasowałem lekarza-oszusta do utartego na forum schematu
      wielbionego przez kilku uczestników forum, np. snajper55.
      • mmagda12 Re: No wlasnie,gdzie jest snajper? 02.12.05, 10:50
        • lancedance Re: No wlasnie,gdzie jest snajper? 02.12.05, 11:51
          Może wreszcie wstał od komputera po wielomiesięcznym letargu, przewietrzył
          mieszkanie i wyszedł na spacer? Jeśli moje przypuszczenia są prawdziwe to panu
          snajperowi gratuluję... mniejszych rachunków za pobór energii oczywiście!
          Pozdrawiam.
          • nupik Re: No wlasnie,gdzie jest snajper? 02.12.05, 16:27
            no to ja na temat napisze.
            mialam bardzo podobnie, mrowienie, dretwienie i potwoerne bole nog, prezszlam
            cala diagnostyke, krew, rentgen, tomografie, szukali wszytskiego co mozliwe,
            nic nie znalezli, badania super. no i trafilam jakims cuem do psychiatry.
            Przepisal mi leki antydepresyjne, poszlam na terapie? objay ustapily po
            miesiacu.;; moze poszukaj w te strone? zrob sobie podstawowe badnia (krew ,
            mocz), jesli sa prawidlowe, szukalabym w glowie. to nieprawdopodobn co psyche
            moze wyprawiac z naszym cialem, przeszlam przez to, wiem co mowie, a mialam
            cale zycie ta cala psychologie za nic.
            pozdrawiam
            aga
            • dorota_zam Re: No wlasnie,gdzie jest snajper? 02.12.05, 22:21
              Dziękuję za radę. Robiłam podstawowe badania i są ok. Być może powinnam wybrać
              się do psychiatry choć nie zauważam u siebie objawów depresji czy innych
              kłopotów z psychiką ale w zasadzie nie wiadomo, co tam w glowie siedzi:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka