spajderki 27.03.12, 18:07 Chciałam zapytać o waszą opinie na temat tej restauracji... osobiście gustuje w Sakanie na Buraczanej w Wawie ewentualnie Mokusi w Ząbkach... licze na opinie susholubnych Markowian ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusstelnik Re: Akana Sushi 28.03.12, 09:44 spajderki napisała: > Chciałam zapytać o waszą opinie na temat tej restauracji... A gdzie się mieści, bo nieuświadomionym? Odpowiedz Link Zgłoś
spajderki Re: Akana Sushi 28.03.12, 10:08 Na Kościuszki - wyczytalam w necie ze dzialaja od listopada zeszlego roku...wiec swiezynka :) niestety nie maja - przynajmniej nie znalazlam - strony internetowej... Odpowiedz Link Zgłoś
pusstelnik Re: Akana Sushi 29.03.12, 22:11 spajderki napisała: > Na Kościuszki Wypróbuję i dam znać ;-) Dzięki za info, też jestem susholubny... Odpowiedz Link Zgłoś
spajderki Re: Akana Sushi 30.03.12, 09:11 Super :) Czekam z niecierpliwością na opinie :) PS. A znasz byłeś w Sakanie w Wawie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Akana Sushi 30.03.12, 13:49 nam najlepiej smakuje ishiban sushi na głębockiej na targowku (w centrum handlowym) Odpowiedz Link Zgłoś
spajderki Re: Akana Sushi 30.03.12, 15:04 A jak sie tam mają proporcje ryżu do ryby - my najbardziej lubimy duzo ryby malo ryzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pusstelnik Re: Akana Sushi 30.03.12, 21:23 spajderki napisała: A znasz byłeś w Sakanie w Wawie?? pozdrawiam Lokalnie w zasadzie korzystam tylko z Nippon Kan przy Nowogrodzkiej (pracuję nieopodal) - w porze lunchu mają fajne ceny, no i oryginalnych japońskich specjalistów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Akana Sushi 03.04.12, 09:13 w ishiban jest sporo ryby, w nigiri kawałki grube :) np w white sushi na krakowskim - porazka :( Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_bettina Re: Akana Sushi 12.04.12, 14:46 Z tego, co mi wiadomo, to jeszcze tam mają nieczynne... Odpowiedz Link Zgłoś
2agap Re: Akana Sushi 04.05.12, 20:35 A ja wiem, że Akana Sushi się wreszcie otwiera po długim weekendzie. Podobno była impreza na otwarcie i jedzenie było rewelacyjne. Już nie mogę się doczekać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_bettina Re: Akana Sushi 08.05.12, 07:56 czekamy z utęsknieniem... Na razie zamawialismy pizzę z Bella Napoli (obok Akany) i przyznaje że dokładnie taka sama jak na Targówku. Pyszności. Dostawa w obrębie Marek - 20 minut po wykonaniu telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Akana Sushi 08.05.12, 09:39 Nawet nie zauważyłam, że tam jest ta pizzeria. Świetnie! A pizza jest rewelacyjna- jadłam robioną w Zielonce :) Odpowiedz Link Zgłoś
damian.fratczak Re: Akana Sushi 26.07.12, 16:56 Witam Byłem jadłem i bardzo mi smakowało, jedno co rzuciło mi się w oczy to ładnie udekorowane talerze a sushi to niebo w gębie... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_bettina Re: Akana Sushi 17.09.12, 11:36 Byliśmy już tam kilkukrotnie i za każdym razem rewelacja. Jedzienie bardzo smaczne, pieknie podane, wystrój niezwykle elegancki. Polecam wszystkim. Mam nadzieje, że Markowianie zaczna wspierac lokalną suszarnię, bo ciekawych lokali w Markach jest jak na lekarstwo. Trzymam kciuki za to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś