angel1221 13.12.05, 17:11 dziewczyny napiszcie jak to sie odbywa,opiszcie procedure,jesli nie tu ,to na priv,dzieki wielkie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: lyzeczkowanie macicy 13.12.05, 18:26 zależy czy jesteś po stwierdzonym poronieniu wystarczy mieć gr.krwii 1 dzień pobytu,rano przychodzisz pobierają krew,jak poronienie zatrzymane to moga od razu zrobić zabieg,lekka narkoza,zabieg i tyle wieczorem mozesz wyjśc do domu jak jest poronienie w toku to moga czekać,aż pdp sama macica się oczyści i wewntualnie zrobić łyżeczkowanie jak łyżeczkowanie przy przeroscie endometrium tak samo morfologia, i zabieg... potem mozesz krawaić,albo i nie i długo czekasz na okres Odpowiedz Link Zgłoś
angel1221 Re: lyzeczkowanie macicy 13.12.05, 18:47 przerost endometrium....czy jak mam sie zglosic na 8 rano do szpitala to od reki robia zabieg czy najpierw na sale ogolna? a potem? gdzie dochodzi sie do siebie?ponoc kladzie sie na zwyklym fotelu ginek. i podaja narkoze,tak? sorry ze tak mecze ale chce wiedziec co mnie czeka juz 19 grudnia,dzieki z gory za wszystkie rady,aaa i jak to jest z tym samopoczuciem po dozylnej narkozie,bo chyba taka daja?pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: lyzeczkowanie macicy 14.12.05, 15:03 narkoza w żyłę odlatujesz na fotelu gin.i po 20-30 min po zabiegu budzisz się w pokoju ogólnym tam gdzie się przyjęłi dochodzenie zależy od osoby ja szybko,zero bólu,krwawień, Odpowiedz Link Zgłoś
angel1221 Re: lyzeczkowanie macicy 13.12.05, 20:53 dodam tylko ze strach mnie oblatuje na sama mysl o zabiegu.... Odpowiedz Link Zgłoś
olka981 Re: lyzeczkowanie macicy 14.12.05, 13:40 ja mialam dozylna nawet nie wiem kiedy odlecialam i obudzilam sie juz w pokoju i czulam sie calkiem dobrze wieczorem maz mnie wzial do domu -nie jest zle a tez panikowalam jak nie wiem teraz juz bym sie tak nie bala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angel1221 Re: lyzeczkowanie macicy 14.12.05, 15:15 no ja tez panikuje,boje sie i to jest sliniejsze ode mnie,pozdrowka;] Odpowiedz Link Zgłoś
l_a_r_a Re: lyzeczkowanie macicy 15.12.05, 12:46 Angel wejdz na forum zdrowie kobiety. Tez na stronie gazeta.pl. Wrzuć w wyszukiwarkę łyzeczkowanie i czytaj tam dowiesz się wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
angel1221 Re: lyzeczkowanie macicy 15.12.05, 13:45 dzieki Lara ,wybaczcie ,ale troszke zzera mnie panika,pozdrowka:) Odpowiedz Link Zgłoś