erba-mala-presto-cresce 16.12.05, 22:07 Mam pytanie....kolejne ;) ile powinnam miec centymetrow w udzie, w biodrach itd....? mam 156 cm wzrostu i 17 lat. prosze o szybka odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona_1989 Re: wymiary ciala 17.12.05, 09:28 Hej! Ja Ci nie powiem jakie powinnaś mieć wymiary bo ja sama nie wiem jakie ja powinnam mieć :) Ja mam 16 lat i 160 cm wzrostu i mam to samo pytanie jak poprzedniczka: jakie powinny być moje wymiary? Tak w nawiasie to powiem że mi się wydaje że jestem trochę niewymiarowa :( Tzn za dużo cm w biodrach udzie i łydce :( Odpowiedz Link Zgłoś
erba-mala-presto-cresce Re: wymiary ciala 17.12.05, 19:18 dzieki za odpowiedz ;) mamy takie same zdanie XD (co do wlasnego wygladu) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.kalinski Re: wymiary ciala 20.12.05, 16:53 Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie istnieją ustalone normy dotyczące wymiarów poszczególnych części ciała. Budowa ciała to sprawa indywidualna, uwarunkowana genetycznie i zdarza się, iż nawet najlepsza dieta połączona z treningiem nie zmieni wyglądu zbyt obfitych bioder czy ud. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: wymiary ciala 27.12.05, 22:54 erba-mala-presto-cresce napisała: > Mam pytanie....kolejne ;) > ile powinnam miec centymetrow w udzie, w biodrach itd....? > mam 156 cm wzrostu i 17 lat. prosze o szybka odpowiedz! powinnaś ważyć 46 kg (najwięcej w tym wieku) i wszystko na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś