korek77 02.01.06, 14:42 HELP ME!!!!! Co to jest ze po "wizycie" w WC czuje straszne swedzenie.Jak sie umyje wszystko mija .Moze ktos wie co mi dolega.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: Świąd okolicy odbytu 02.01.06, 18:37 korek77 napisał: > HELP ME!!!!! Co to jest ze po "wizycie" w WC czuje straszne swedzenie.Jak sie > umyje wszystko mija .Moze ktos wie co mi dolega.Z gory dziekuje. no wybacz ale przez ekran nie widze co tam sie u ciebie dzieje więc może pojdziesz do lekarza? może masz owsiki? albo cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
euzebio56 Re: Świąd okolicy odbytu 02.01.06, 19:40 Kup sobie ale na receptę trident lub triderm lekarz bedzie wiedział - maść albo krem. Pomaga. Miałem to też. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Świąd okolicy odbytu 03.01.06, 22:07 Zawsze po wizycie w WC myje okolice odbytu woda bez mydla a swedzenie moze byc wynikiem jedzenia ostrych przypraw jak rowniez picia piwa.Bym polecil na poczatku sprobowac ta zwykla Nivea- moje dzieci mialy podobne symptony i nivea im pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Świąd okolicy odbytu 04.01.06, 05:30 Przyczyn moze byc duzo i powienien zobaczyc lekarz. Miedzy innymi moze to byc przerost grzybow po antybiotykach. Odpowiedz Link Zgłoś