jogulka 15.01.06, 22:54 Jak sie pozbyc rozstepow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nijaki20 Re: Rozstepy 15.01.06, 23:49 Nigdy ich sie nie pozbedziesz zebys nie wiem jak drogie kremy kupowala ... Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Rozstepy 15.01.06, 23:54 Kremy zmniejszaja widocznosc rozstepow. Ale jak przestaniesz je uzywac to znowu stana sie widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jogulka Re: Rozstepy 16.01.06, 03:19 Czy duzo ludzi ma problemow z rozstepami? Co ja mam teraz zrobic? Jestem baaaaaaaaaaaaaaardzo mloda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anonka Re: Rozstepy 16.01.06, 12:41 Witaj.Nie mam dla ciebie dobrej informacji....Rozstepow sie nigdy nie pozbedziesz nie ma na to sposobu.Jedynie mozesz zabespieczyc sie przed powstawaniem nowych.Kremujac cialo i cwiczac.Wtedy skora jest elastyczna i napieta.Rozstep sie nie pojawi,a na wiotkiej malo naprezonej skorze dochodzi do wewnetrznego pekniecia.Mozesz je dostac jesli sie odchudzasz lub przybierasz gwaltownie na wadze.Mnie rozstepy porobily sie jak mialam 14 lat przez bardzo szybka utrate wagi.Najbardziej na wewnetrznych stonach ud.Zapewne jest to krepujace przy wiekszej ilosci gapiow np.na basenie,lub w krotkich spodenkach.Gdzie ludzie podziwiaja ....moj minus urody.Ja mam juz stare wiec sa one bialo srebrne.Mieniace sie pod sloncem.Jesli ty masz nowe to sa one czerwone i grube.Musisz wstyd przezwyciezyc i czuc sie nadal piekna,bo nic na to nie wskorasz.....Cwicz i nawilzaj cialo, aby ci nowe nie powstaly.A nie wierz w cudne kremy likwidujace rozstepy.Wyprobowalam juz cala mase od tanszych do drozszych...To tylko zapobiega nie likwiduje.....Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
testardo Re: Rozstepy 16.01.06, 13:46 Cwicz cwicz i jeszcze raz cwicz! Gdy bedziesz miala piekne, umiesnione i jedrne cialo to na twoje rozstepy nikt nawet uwagi nie zwroci (dopoki nie zaczniesz o nich mowic oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
jogulka Re: Rozstepy 16.01.06, 20:00 Ojej. Dzieki za wszystkie porady i informacje. Wlasnie mam 14 lat i mam czerwone i grube rozstepy. Mam je na zewnetrznych stronach ud przy posladkach i na wewnetrznych stronach okolic kolan. Chyba ich dostalam jak nagle zaczelam przybierac na wadze a teraz sie odchudzam. To nieszczescie jest. Pocieszam sie, ze wiele jest nastolatek z rozstepami(mam nadzieje) i nie jestem jedyna. Dzieki i pozdro!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś