araukaria_ge 24.01.06, 15:41 Proszę o polecenie dobrego specyfiku zawierajacego dużo żeń-szenia. Nie jestem zainteresowana specyfikami witaminowymi z dodatkiem zeńszenia bo po nich bardzo szybko przybieram na wadze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: zeń-szeń 24.01.06, 17:43 araukaria_ge napisała: > Proszę o polecenie dobrego specyfiku zawierajacego dużo żeń-szenia. Nie > jestem zainteresowana specyfikami witaminowymi z dodatkiem zeńszenia bo po > nich bardzo szybko przybieram na wadze Spróbuj tam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12345 Zwykle polecany jest Żeń-Szeń Ginseng: Standaryzowany wyciąg z korzenia białego żeń-szenia koreańskiego-100mg Panax Ginseng C.A. Meyer. 60 tabletek x 100mg 60 tabletek można kupić za 14,50 PLN. S. Odpowiedz Link Zgłoś
korek77 Re: zeń-szeń 27.01.06, 10:29 Ostatnio był program o Chinanch.Niby nic takiego,ale padła tam wypowiedź że...Chiny przeznaczaja na eksport 4(słownie:cztery) KILOGRAMY żeń-szenia rocznie na eksport. Wchodząc do apteki widzimy bardzo dużo różnych spcyfików z żeń-szenia .Robią nas na każdym kroku w balona.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: zeń-szeń 27.01.06, 10:50 gdybys do mnie napisala jaki masz problem, to byc moze cos dalo by sie zrobic, tzn. wiedzialabym, jaki preparat, ale i musialabym go sciagnac z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: zeń-szeń 27.01.06, 14:49 A może być coś mocniejszego i bezpieczniejszego od żeń-szenia? (Nie powoduje wzrostu wagi) Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś