metiowiec 08.02.06, 18:08 Takiego kataru jeszcze nie miałem a musze sie go szybko pozbyc. jakies sprawdzone sposoby. Pomocy musze sie jaknajszybciej go pozbyc, słyszałem ze niby ząbek czosnku pomoze w uchu na noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koteck Re: Dobry sposób na katar - POMOCY 08.02.06, 18:56 olejek z drzewka herbacianego - wieczorem 10-15 kropli do podgrzewacza, tak żeby na noc "spać w tym zapachu", dodatkowo skropić pościel, chusteczkę, i wdychać. Mi pomogło, katar trwał jeden dzień (rano obudziłam się bez zatkanego nosa). Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Dobry sposób na katar - POMOCY 08.02.06, 19:50 ja polecam nawilzacz powietrza i olejek pichtowy, pare kropel. elsi zas chodzi o mega szybkie wyzdrowienie to niestety tylko spraye do nosa. Nasivin mi pomaga aczkolwiek mozna sie niezle uzaleznic (to znaczy uzaleznic sluzowke, ktora juz na nic potem nie reacuje), zdecydowanie wiec polecam domowe sposoby. a Odpowiedz Link Zgłoś
airbus340 Re: Dobry sposób na katar - POMOCY 14.02.06, 16:04 Najlepsze krople na katar to KATO NASAL. Działaja przeciwobrzękowo,udrażniająco,przeciwalergicznie,miejsocowo odkażająco. Niestety-dostępne na receptę tylko,koszt ok 8zł... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Dobry sposób na katar - POMOCY 15.02.06, 10:26 Podobno mozna wsadzic do nosa wacik z utarta lub nie utarta CEBULĄ. Dla mnie to obrzydliwy zapach, wiec wlozylam troszeczke czosnku. Zaczelam kichac i nos sie od razu oczyscil. Czosnek za czesto uzywany moze uszkodzic sluzowke nosa, ktos na forum poradzil mi POWIESIC czosnek POD NOSEM, ale tego nie wyprobowalam bo nos zdazyl mi sie oczyscic. Odpowiedz Link Zgłoś