malaga1234 15.04.06, 19:05 Jeśli może ktoś polecić specjalistę od chorób przyzębia, parodontozy, to będę wdzięczna.W Warszawie.Mój dentysta wyrwał mi już jeden ząb i chce rwać następne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaga1234 Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 16.04.06, 17:01 Nikt nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
beika Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 16.04.06, 17:40 Wojewódzkie Centrum Stomatologii ul. Nowy Zjazd. II piętro. Jest kilkunastu lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 16.04.06, 18:13 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 19.04.06, 19:26 Byłam w tym centrum ,ąle potraktowali mnie"per noga".Może ktoś poleci jakiegoś lekarza od parodontozy w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 19.04.06, 21:27 pewnie przy akademii medycznej jest, jesli maja stomatologie to maja tez wszystkie przychodnie stomatoliczne w tym przyzyebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ahkoscian Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 20.04.06, 10:13 przed rokiem przechodzilismy skomplikowane leczenie paradontozy mojego chlopaka. W warszawskich, poważnych, cenionych przychodniach chcieli wyrwać mu 8 zębów, wszystkie inne leczyć kanałowo, dalsze leczenie - długie, skomplikowane, nie dające pewności, za chore pieniądze...historia jak z horroru. Cień nadziei pojawił się w przychodni PERIODENT. A ostatecznie zdecydowaliśmy się na stomatologa z Lublina, który baardzo profesjonalnie, z pozytywnymi efektami!! i dużo taniej wyleczył tę chorobę, o której wielu stomatologów nie wie... Jeśli potrzebujesz szczegółowych namiarów - pisz na ahkoscian@gazeta.pl pozdrawiam - POWODZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
jula42 Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 20.04.06, 12:32 tez pilnie potrzebuję takiego lekarza, tyle,że w Katowicach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ahkoscian Re: Periodentolog pilnie poszukiwany-od paradento 23.04.06, 23:45 niestety tylko Lublin/Warszawa mam namiary. Ale zajmij się tym na poważnie - na pierwszy rzut proponuję nawet prywatna jakąkolwiek klinikę, gdzie jest periodentolog A Odpowiedz Link Zgłoś