Dodaj do ulubionych

boje sie spac

18.04.06, 10:56
Zamieszkal z nami -tymczasowo-brat meza.Nie wiem czy z nim cos nie tak czy
tylko lunatykuje,ale noce mamy straszne.Strasznie krzyczy w
nocy,wyzywa,wczoraj stal wzniesionymi w gore rekoma i strasznie wyl-chyba
wszystkich w okolicy pobudzil.Za dnia jak cos nie tak wyzywa siebie od
idiotow, bije sie po glowie albo wali glowa w szafe.Ja juz mam dosc,boje sie
spac.Czy powinien udac sie do lekarza,czy mamy mu kupic jakies leki?Jest
bardzo mlody,moze to poczatek choroby?
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: boje sie spac 18.04.06, 11:07
      TY się boisz spać?
    • fraaszka Re: boje sie spac 18.04.06, 11:11
      emi54 napisała:
      Czy powinien udac sie do lekarza,

ty pytasz poważnie????
      to chyba oczywiste,że jak najszybciej konieczna jest wizyta u specjalisty
    • snajper55 Re: boje sie spac 18.04.06, 11:13
      emi54 napisała:

> Czy powinien udac sie do lekarza,czy mamy mu kupic jakies leki?

A po co ??? Czyżbyś widziała coś dziwnego w jego zachowaniu ?

S.
    • mag401 Re: boje sie spac 18.04.06, 11:19
      Moja odpowiedż będzie żle odebrana przez innych.Wszystko wskazuje na opętanie
      wysokiego stopnia przez mocne złe duchy / nie demony /.Ten stan wynikł z tytułu
      spotykania się z niew3łaściwymi ludżmi. Ten stan przypuszczam nie będzie
      podlegał egzorcyzmą kościelnym.To jest mój punkt widzenia , przypuszczam ,że
      inni przedstawiciele znajdą lepszą odpowiedż.
      • emi54 Re: boje sie spac 18.04.06, 15:34
        Moze to dziwne,ze to ja sie boje,ale jakbyscie Go zobaczyli przez ostatnie noce-
        szok.Skad moge byc pewna,ze nie przyjdzie w nocy do nas..Poza tym pytam o
        lekarza,bo nigdy nie mialam do czynienia z takim zachowaniem i oczywiscie ja
        nie mam zamiaru Go tam zaprowadzic,tylko powiedziec jego rodzicom,ze czas
        najwyzszy z tym cos zrobic.A co do zlych duchow-juz tez tak myslalam,ze go
        opetaly.I dziekuje Wam za odpowiedzi
        • kwietniowe_cappuccino Re: boje sie spac 18.04.06, 15:41
          dlaczego macie TYLKO mówić jego rodzicom? przecież to brat męża i twój szwagier!
          chyba powinniście się natychmiast spotkac i zatroszczyć sie o człowieka, a nie
          zwalac robotę jeden na drugiego
          no, chyba ze wolisz co rano zakładac wątek, ach ja się boję spać, a tu taki
          niedobry szwagier mnie straszy
          • emi54 Re: boje sie spac 18.04.06, 15:53
            Wlasnie o to chodzi,nawet nie wiesz jak bardzo sie martwimy o niego i innych w
            rodzinie,nawet nie wiesz ile razy probowalismy cos z tym zrobic ,pomoc
            wszystkim,ale kazdy ma to gdzies.Przyjechal do nas by sie zrelaksowac i my nie
            mozemy mu zapewnic opieki medycznej tutaj gdzie mieszkamy-nie musze oczywiscie
            sie tlumaczyc dlaczego,gdzie co jak.Ale to mnie wkurza juz,ze my zawsze
            wszystkim staramy sie pomoc to i tak najgorzej wychodzimy.No a i tak jestem po
            rozmowie z tesciowa i czeka go wizyta u lekarza,a pytalam o to wszystko,bo
            pomyslalam ze ktos ma cos takiego,moze bierze jakies leki.I mysle,ze nie mozna
            oceniac kogos,kogo sie nie zna.
            • pia.ed Re: boje sie spac 18.04.06, 17:21
              Leki na takie "opetanie" moze przepisac tylko lekarz psychiatra!

A wariowanie typu ktore ma Twoj mlody szwagier, moze byc objawem ROZNYCH chorob
              psychicznych, wiec nikt tu nie da Ci jakiejsc recepty na wyleczenie.
              A czy ten chlopak nie bierze jakis prochow? A moze wlasnie skonczyl i ma
              problemy abstynencji?
              Dziwne ze piszesz tylko o sobie, czyzby Twoj maz nie bal sie tych nocnych
              krzykow???
              A w sypialni mozecie sie przeciez zamknac... Kiedy podpali Wam mieszkanie
              to pozar nie przeniesie sie do sypialni!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka