magkot3 12.05.07, 22:08 czy ktoś próbował ten specyfik? kosztuje ok. 30zł, chciałabym sie upewnić czy warto się zaopatrzyć. Reklama mówi swoje, ale jaka jest prawda, nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netka2 Re: nowy lek na katar sienny Nosaller 14.05.07, 12:43 Nie wiem jaka jest skutecznośc ale znalazłam przez internet lepszą cenę www.domzdrowia.pl/58885.html Odpowiedz Link Zgłoś
magkot3 Re: nowy lek na katar sienny Nosaller 14.05.07, 15:33 plus koszty wysyłki 15zł to wychodzi mniej więcej tyle samo Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: nowy lek na katar sienny Nosaller 22.05.07, 15:55 Cześć to znowu ja. Kupiłam dzisiaj ten lek ale jest beznadziejny> kosztował 18,50 zl. To nie są kropelki tak jak myslałam ale jakiś niewidoczny pyłek. Katar mam gorzej niż był więc jak narazie opinia negatywna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.bielawski Re: nowy lek na katar sienny Nosaller 14.06.07, 07:53 Potwierdzam ze lek raczej do niczego sie nie przydaje. Jak juz mam katar to g...o daje, jednak jak akurat nie mam kataru, psikne sobie i wyjde na dwor to troszke blokuje te pylki... Ale drugi raz juz nie kupie, nie jest tyle wart... Odpowiedz Link Zgłoś
bulak_r Re: nowy lek na katar sienny Nosaller 23.09.07, 21:31 nie kupuj - totalna kicha (dosłownie i w przenośni) Odpowiedz Link Zgłoś