Dodaj do ulubionych

Zinaxin®.

IP: *.netburg.pl 22.12.02, 17:01
Czy komus pomógł ten specyfik? Interesuje mnie środek ,który pomógłby na
staw palca po dawnej{3 miesiące temu}kontuzji -zmniejszyłby opuchliznę i
bolesność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiak Re: ZinaxinR. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 19:46
      Zinaxin kosztuje 65 zl - to po pierwsze. Pomaga ale na choroby chrzastki,
      zwyrodnienia stawow. Twoj problem raczej wymaga czegos innego - moze jakies
      preparaty z arnika?
      • Gość: justy Re: ZinaxinR. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 01:22
        Dodam tylko, że powyższa cena dot. dużych opakowań po 60kaps. Za 30 kaps płaci
        się ok. 38zł.
    • Gość: Ewa Re: Zinaxin®. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.02, 19:17
      Mysle,ze to cos dziala,bo obecnie to jem i nie odczuwam takiego bolu
      stawow.Przyznam jednak,ze lek ten jest bardzo drogi i trudno go stosowac na
      dluzsza mete.Zastanawiam sie jednak,ze skoro lek ten jest zrobiony na bazie
      imbiru,to czy nie byloby podobnego dzialania gdybym jadla imbir w rozsadnych
      ilosciach/jest piekacy/Szkoda,ze nie ma na to w aptece znizki.
      • Gość: Fredryk Sprobuj z Raditol IP: *.telia.com 29.12.02, 19:26
        Jest to srodek uzywany na torach dla koni wyscigowych.Pachnie eukaliptusem na
        bazie spirytusowej,nacierasz staw po paru godzinach bule ustepuja i od nowa na
        narty.Nie pozostawia zadnych ubocznych skutkow calkowicie na naturalnych
        skladnikach ,uzywany przez wszystkich sportowcow i emerytow w calej skandynawi.
        Ten liniment posiada wlasciwosci schladzajace,fantastycznie dziala na bule
        kosci i stawow i miesni.Po wielokrotnym uzyciu przechodza bule prawie na zawsze.
        • monikate Re: Sprobuj z Raditol 31.12.02, 11:15
          Pilne pytania: Czy Raditol jest dostępny w Polsce? Pod tą samą nazwą? Na
          receptę czy bez? Czy jest drogi? B. mi zależy na informacjach; mam postępujące
          zmiany zwyrodnieniowe stawów biodrowych, bolesne w dodatku jak diabli, a
          dotychczasowe, systematyczne leczenie+ rehabilitacja nie dają specjalnych
          efektów. Ja miałam zaordynowany przez lekarza wyciąg z awokado (uciekła mi
          nazwa)15 tabletek kosztuje ok. 35 zł.! Zjadłam jedno opakowanie, efektów
          żadnych. Może trzeba toto stosować dłużej, ale dla mnie to zbyt drogo. Będę b.
          wdzięćzna za informacje.
          • Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 02.01.03, 11:38
            Podciągam wątek, b. bowiem zależy mi na informacjach! W aptece o Raditolu nie
            wiedzieli nic, mają dzwonić do hurtowni.
            • Gość: ks Re: Sprobuj z Raditol IP: *.netburg.pl 03.01.03, 15:27
              no właśnie gdzie??
              • Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 07.01.03, 14:37
                Gdzie, gdzie, gdzie? W aptekach nic nie wiedzą i robią wielkie oczy. A mnie
                naprawdę zależy na tych informacjach. Ludzie, liczymy na was! A może Doki się
                odezwie?
          • Gość: justy Re: Sprobuj z Raditol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:17
            monikate napisała:

> Pilne pytania: Czy Raditol jest dostępny w Polsce? Pod tą samą nazwą? Na
            > receptę czy bez? Czy jest drogi? B. mi zależy na informacjach; mam
            postępujące
            Najlepiej było by zapytać weterynarza.

> Ja miałam zaordynowany przez lekarza wyciąg z awokado (uciekła mi
            > nazwa)15 tabletek kosztuje ok. 35 zł.!
            Pewnie Piascledine.
            • Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 09.01.03, 15:16
              Naprawdę weterynarza? A dlaczego? Bez żartów, jeżeli tak - to i samego czorta
              mogę pytać... A b. mi zależy.
              Tak, Piascedine, ale ta cholera droga, a z pewnością jeśli skutkuje - to po
              pół roku stosowania. Hej, justy - miałaś(-eś) z tym jakoweś doświadczenia?
              • Gość: justy Re: Sprobuj z Raditol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 22:29
                Dlaczego weterynarza? Skoro była mowa, ze jest to środek aplikowany koniom
                wyścigowym, to tak mi się skojarzyło...
                • Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 10.01.03, 14:39
                  Mogę robić i za konia, byle pomogło...A zapytam, a co! Ma ktoś jakieś
                  doświadczenia z lekami przeciwko zwyrodnieniom stawów? Ja serio!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka