Gość: Krysia IP: *.netburg.pl 22.12.02, 17:01 Czy komus pomógł ten specyfik? Interesuje mnie środek ,który pomógłby na staw palca po dawnej{3 miesiące temu}kontuzji -zmniejszyłby opuchliznę i bolesność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosiak Re: ZinaxinR. IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 19:46 Zinaxin kosztuje 65 zl - to po pierwsze. Pomaga ale na choroby chrzastki, zwyrodnienia stawow. Twoj problem raczej wymaga czegos innego - moze jakies preparaty z arnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: ZinaxinR. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 01:22 Dodam tylko, że powyższa cena dot. dużych opakowań po 60kaps. Za 30 kaps płaci się ok. 38zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zinaxin®. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.02, 19:17 Mysle,ze to cos dziala,bo obecnie to jem i nie odczuwam takiego bolu stawow.Przyznam jednak,ze lek ten jest bardzo drogi i trudno go stosowac na dluzsza mete.Zastanawiam sie jednak,ze skoro lek ten jest zrobiony na bazie imbiru,to czy nie byloby podobnego dzialania gdybym jadla imbir w rozsadnych ilosciach/jest piekacy/Szkoda,ze nie ma na to w aptece znizki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredryk Sprobuj z Raditol IP: *.telia.com 29.12.02, 19:26 Jest to srodek uzywany na torach dla koni wyscigowych.Pachnie eukaliptusem na bazie spirytusowej,nacierasz staw po paru godzinach bule ustepuja i od nowa na narty.Nie pozostawia zadnych ubocznych skutkow calkowicie na naturalnych skladnikach ,uzywany przez wszystkich sportowcow i emerytow w calej skandynawi. Ten liniment posiada wlasciwosci schladzajace,fantastycznie dziala na bule kosci i stawow i miesni.Po wielokrotnym uzyciu przechodza bule prawie na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Sprobuj z Raditol 31.12.02, 11:15 Pilne pytania: Czy Raditol jest dostępny w Polsce? Pod tą samą nazwą? Na receptę czy bez? Czy jest drogi? B. mi zależy na informacjach; mam postępujące zmiany zwyrodnieniowe stawów biodrowych, bolesne w dodatku jak diabli, a dotychczasowe, systematyczne leczenie+ rehabilitacja nie dają specjalnych efektów. Ja miałam zaordynowany przez lekarza wyciąg z awokado (uciekła mi nazwa)15 tabletek kosztuje ok. 35 zł.! Zjadłam jedno opakowanie, efektów żadnych. Może trzeba toto stosować dłużej, ale dla mnie to zbyt drogo. Będę b. wdzięćzna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 02.01.03, 11:38 Podciągam wątek, b. bowiem zależy mi na informacjach! W aptece o Raditolu nie wiedzieli nic, mają dzwonić do hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Sprobuj z Raditol IP: *.netburg.pl 03.01.03, 15:27 no właśnie gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 07.01.03, 14:37 Gdzie, gdzie, gdzie? W aptekach nic nie wiedzą i robią wielkie oczy. A mnie naprawdę zależy na tych informacjach. Ludzie, liczymy na was! A może Doki się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Sprobuj z Raditol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:17 monikate napisała: > Pilne pytania: Czy Raditol jest dostępny w Polsce? Pod tą samą nazwą? Na > receptę czy bez? Czy jest drogi? B. mi zależy na informacjach; mam postępujące Najlepiej było by zapytać weterynarza. > Ja miałam zaordynowany przez lekarza wyciąg z awokado (uciekła mi > nazwa)15 tabletek kosztuje ok. 35 zł.! Pewnie Piascledine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 09.01.03, 15:16 Naprawdę weterynarza? A dlaczego? Bez żartów, jeżeli tak - to i samego czorta mogę pytać... A b. mi zależy. Tak, Piascedine, ale ta cholera droga, a z pewnością jeśli skutkuje - to po pół roku stosowania. Hej, justy - miałaś(-eś) z tym jakoweś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Sprobuj z Raditol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 22:29 Dlaczego weterynarza? Skoro była mowa, ze jest to środek aplikowany koniom wyścigowym, to tak mi się skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikate Re: Sprobuj z Raditol IP: *.pol.lublin.pl 10.01.03, 14:39 Mogę robić i za konia, byle pomogło...A zapytam, a co! Ma ktoś jakieś doświadczenia z lekami przeciwko zwyrodnieniom stawów? Ja serio! Odpowiedz Link Zgłoś