zajac1111 27.04.06, 11:06 Potłukłam lewa strone zeber dosc mocno, bardzo boli juz 3 tygodnie jak dlugo jeszcze? Moze ktos mial to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beapud Re: Jak długo bolą potłuczone żebra? 27.04.06, 12:23 Niedawno potłukła żebra moja mama. Ból utrzymywał się około 5-6 tygodni, lekarz uprzedził ze tak długo to potrwa... Mama cały czas brała leki p/bólowe, p/zapalne. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Jak długo bolą potłuczone żebra? 27.04.06, 13:36 Nie mozna okreslic z gory, jednego mniej i krocej, drugiego slabiej i dkuzej, zaleznie od typu odniesionej kontuzji, ciezkosci i rozleglosci stluczenia, osobniczej wrazliwosci na bol itepeitede. czasem mimo kompletnego wyleczenia pobolewaja jeszcze przez wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
motorufka Re: Jak długo bolą potłuczone żebra? 09.07.06, 08:29 do jakiego lekarza należy się wybrać? Za parę dni wyjezdzam za granicę, a ostatnio miałam wypadek i teraz boli mnie płuco/ żebro, co nalezy zrobic zeby szybko sprawdzic co mi jest? Odpowiedz Link Zgłoś