gensec 16.05.06, 22:17 Czy mozna miec dodatnie przeciwciala wirusa ebv a test na mononukleoze ujemny ? podejrzewam u siebie objawy wirusa ebv (zmeczenie,wysiekowe zapalenie gardla) czy to niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peste Re: Mononukleoza - EBV 17.05.06, 22:07 Ja tez tak mam, z tego co wiem wirus EBV jest podejrzewany o powodowanie syndromu chronicznego zmeczenia i paru innych rzeczy.O ile masz podwyzszone to miano? Odpowiedz Link Zgłoś
gensec Re: Mononukleoza - EBV 18.05.06, 12:25 czesc.robilem testy na mononukleoze na ebv nie..wlasnie chcialbym wiedziec czy warto zebym jeszcze robil - jak uwazasz? a moze ktos wie ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
peste Re: Mononukleoza - EBV 18.05.06, 21:51 A jak wygladaja u ciebie wezly chlonne?masz stany podgoraczkowe? Sam bol gardla i zmeczenie moga byc objawami mnostwa chorob. Odpowiedz Link Zgłoś
gensec Re: Mononukleoza - EBV 22.06.06, 21:53 peste napisała: > A jak wygladaja u ciebie wezly chlonne?masz stany podgoraczkowe? Sam bol gardla > > i zmeczenie moga byc objawami mnostwa chorob. a czy ty robilas to badanie na ebv? Odpowiedz Link Zgłoś