kasia700 20.05.06, 16:16 Tuż za uchem wyczuwam u siebie kulkę średnicy pół centymetra czy możliwe,że to węzeł chłonny i czy mogę poczekać kilka dni aż się zmniejszy czy biec od razu do lekarza dodam,że nie jest bolesny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia700 Re: pytanie o węzęł cłonny 20.05.06, 17:14 czy ktoś mi może odpowiedzieć proszę Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: pytanie o węzęł cłonny 20.05.06, 21:59 kazde powiekszenie wezla ktoremu nie towarzyszy infekcja jest niepokojace, tzreba to sprawdzic, zrob sobie podstawowe badania i pokaz wezelek lekarzowi, na wszelki wypadek. Nie chorowalas ostatnio? grypa? zapalenie gardla? wezly powiekszaja sie przy infekcjach i wtedy mozna poczekac, ewentualnie bierze sie antybiotyk, ale jesli on sie wzial tam z niczego, lepiej go pokaz lekazrowi pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
kasia700 Re: pytanie o węzęł cłonny 21.05.06, 13:04 Idę w poniedziałek do lekarza ale poprostu bardzo się denerwuję.sama jednak nie jestem pewna czy to węzęł.to jest coś jakby wystająca kostka w za uchem ale raczej w górnej części,zauważyłam to ponieważ jak wkłada okulary to coś jakby mnie szczypało w tym miejscu.proszę o jakieś sugestje,które mnie do jutra podniosą na duchu! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7001 Re: pytanie o węzęł cłonny 21.05.06, 19:11 skontaktowałam się ze znajomym lekarzem,który stwierdził,że to nie węzeł chłonny na szczęście bo obawiałam się trochę,że to początek czegoś złego.stwierdził,że to jakaś podskórna raczej niegrożna zmiana z lekkim stanem zapalnym.dostałam maść i jak nie przejdzie mam się udać do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: pytanie o węzęł cłonny 21.05.06, 19:39 no widzisz, to swietnie, pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś