sobota8 29.05.06, 16:07 Między palcami dłoni schodzi mi skóra i lekko piecze - czy to grzybica? Daktarin wystarczy? Czy jednak konsultacja z lekarzem wymagana? Z góry wielkie dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j2334 Re: Grzybica? 29.05.06, 22:47 tak moze tez sie objawiac alericzne zapalenie skory.Mozesz sprobowac Daktarinem ,ale jesli nie zauwazysz poprawy ,to lepiej zkonsultuj sie z dermatologiem Odpowiedz Link Zgłoś
corutons Re: Grzybica? 30.05.06, 00:25 Czy to swędzi? Jest tylko między palcami? I czy przed tym jak skóra zaczęła schodzić pojawiły się małe (swędzące) bombelki? Odpowiedz Link Zgłoś
bety11 Re: Grzybica? 26.07.06, 23:05 ja mam takie objawy.Zanim skora zaczela schodzic mialam male swedzace bombelki .Co to moze byc czy musze isc do dermatologa czy sama moge sobie pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Grzybica? 30.05.06, 10:44 Moj brat miewal takie przypadlosci, u niego mialo to jakis zwiazek z alergia. Lepiej wybierz sie do lekarza. Moze to byc tez niedobow witamin A i E. Odpowiedz Link Zgłoś