Gość: martin IP: *.opm.pl 29.10.01, 08:50 Ratujcie! Od jakiego czasu mam wiecznie wilgotne i zimne stopy! Okropne uczucie!Stosuje przerozne srodki i nic nie pomaga...Czy znacie jakis specjalny, skuteczny sposób?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: przykry problem-pocenie stóp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 12:31 Dlaczego są zimne - nie wiem, może masz problemy z krążeniem? Na pocenie polecam Antidral - płyn przeciw poceniu. Do kupienia w aptekach. Kosztuje około 15-20 PLN. Na noc oraz po wymoczeniu stóp. Później wystarcza raz na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Antidral IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 13:53 Całkowicie się zgadzam, że Antidral jest najlepszy w takich przypadkach - można też stosować go przed załozeniem buta na skarpetkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: przykry problem-pocenie stóp IP: *.as1.rm2.cwitaly.net 05.11.01, 13:02 Gość portalu: martin napisał(a): > Ratujcie! Od jakiego czasu mam wiecznie wilgotne i zimne stopy! Okropne uczucie > !Stosuje przerozne > srodki i nic nie pomaga...Czy znacie jakis specjalny, skuteczny sposób?Pozdrawi > am. NIe wiem czy to jest w twoim przypadku,czesta przyczyna jest "zle" obuwie.Tzn.z tworzywa sztucznego co nie przepusza powietrza.W Polsce sprawa butow nie wyglada zbyt dobrze.Nawet jesli sa ze skory,to i tak w srodku wylorza czyms co nie przepusci powietrza. Dlatego prawdziwe wloskie buty sa takie slawne(podkreslam prawdziwe bo i tu zdarzaja sie podrobki).Nawet podeszwa jest ze skory.Tylko ze zaraz ktos wezmie na polski rozum i powie ze to zle bo jak pada to sie wszystko zamoczy.Ale spoko do srodka nic sie nie przeleje.Polecam,jedynym defektem moze byc tylko cena - dla wielu niestety za wysoka.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś