Gość: wercia IP: *.telenor.pl 10.02.03, 09:57 Jestem przeziębiona i chcę sobie kupić skuteczny ale niedrogi syrop na suchy kaszel. Znacie może jakiś dobry przynoszący szybką ulgę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piasia Re: syrop na kaszel 10.02.03, 10:18 Może "Pini"? cichcem polecam też granulki homeopatyczne firmy Dagomed (dagomed dwójkę na kaszel poproszę!). mnie pomagają, moze Tobie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: syrop na kaszel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 10:42 herbapect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goka Re: syrop na kaszel IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 14:42 Homeopatyczny Malia( synowi i mnie zresztą też tylko on pomagał)-ok. 10 zł też homeopatyczny Stodal-7 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars Re: syrop na kaszel? syrop przeciw kaszlowi!!! IP: 217.153.45.* 10.02.03, 15:13 Polecam homeopatyczny drosetaux lub pastylki do ssania przeciwko kaszlowi (nie pamiętam przecyzyjnej nazwy, ale w aptece będą wiedzieli o co chodzi). Zdrówka :) Wars Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: syrop na kaszel 10.02.03, 15:44 Tak! malia jest skuteczny. mnie też pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: syrop na kaszel IP: *.proxy.aol.com 10.02.03, 19:26 Drobno pokroj sredniej wilkosci cebule, dodaj lyzeczke cukru, zamieszaj, przykryj i odstaw na 3-4 godziny. pij wytworzony syrop po lyzeczce, sprawdzone i skuteczne! Odpowiedz Link Zgłoś